Ege Horoz’da transfer erkenden başladı

Horoz’da transfer erkenden başladı

12.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Libya’nın Lardar takımından Gineli Camara ile ön protokol imzaladılar

Horoz’da transfer erkenden başladı

Transfer startını erken veren Denizlispor, Libya’nın Lardar takımında forma giyen Gineli Aboubakar Camara ile 5 yıllık ön protokol imzaladı. Denizli’ye gelerek takımla birlikte antrenmanlara başlayan 21 yaşındaki savunma oyuncusunun, Lardar’da bazı sorunlar yaşadığı, bu nedenle Denizlispor’un teklifine olumlu yanıt verdiği bildirildi.
Gine Milli Takımı’nda, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı İbrahim Yattara, Kaba Diawara, Souleymane Youla gibi oyuncularla birlikte forma giydiğini söyleyen Camara, “Transfer döneminde resmi imzayı atacağım. O zamana kadar takıma uyum sağlamaya çalışacağım” dedi.

Kupada Konya maçı bugün
Öte yandan Fortis Türkiye Kupası C Grubu’nda bugün deplasmanda Konyaspor’la karşılaşacak Denizlispor, saat 16.00’da başlayacak müsabakadan sonra İzmit’e geçecek. Yeşil-siyahlı ekip, Kocaelispor’la hafta sonunda oynayacağı lig maçının hazırlıklarını bu kentte sürdürecek. Teknik Direktör Ümit Kayıhan, “Elbette kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz ama bizim için Kocaelispor maçı daha önemli. Kayserispor önünde izlediğim Denizlispor’un artılarını, eksilerini biliyorum. Konyaspor’la oynayacağımız kupa maçını kazanıp, Kocaeli engelini de kayıpsız geçmek istiyoruz” diye konuştu.