Ege HOŞGELDİN 12 DEV ADAM

HOŞGELDİN 12 DEV ADAM

09.08.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

11-13 Ağustos tarihleri arasında oynanacak World Cup 10’da mücadele edecek oyuncularımız havaalanında coşkuyla karşılandı

HOŞGELDİN 12 DEV ADAM

İzmir, 12 Dev Adam’ı bir kez daha bağrına bastı. 11-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Spor Toto World Cup 10 Turnuvası’na katılacak Milli Takımımız, dün İzmir’e geldi. Turnuvaya, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, Sırbistan ve Ukrayna da katılıyor. Havaalan’nda coşkuyla karşılanan 12 Dev Adam, bugün Forum Bornova’da basketbolseverlerle buluşacak, saat 12.00’den itibaren, özel olarak bastırılan posterlerini imzalayacak.

Orhun Ene’nin dileği
A Milli Takım Başantrenörü Orhun Ene, turnuvanın, Avrupa Şampiyonası öncesi oyun planlarını gözden geçirmek için iyi bir fırsat olacağını söyledi. Konaklayacakları otelde ve antrenman yaptıkları Halkapınar Spor Salonu’nda basketbolseverlerin gösterdiği büyük ilgiden memnuniyetini dile getiren Ene, “Sakat oyuncularımız var. Ömer Aşık ve Semih, bu turnuvada oynayamayacak. Kadromuz güçlü. İzmirli basketbolseverlerle birlikte güzel bir atmosfer olacak. Turnuvayı umarım sakatsız bitiririz” dedi.

HOŞGELDİN 12 DEV ADAM