Ege Huzurlu yatırım

Huzurlu yatırım

09.11.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Balıkesir iş dünyası, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na kentte yarattığı huzur ortamı ve artan yatırımlar için teşekkür etti Yerel seçimlerin ardından da uyum ve birlik ruhunun sürmesini diledi

Huzurlu yatırım

Yatırımcının bir kentte dikkat ettiği ilk noktanın barış ve huzur ortamı olduğu konusunda birleşen Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, MÜSİAD Balıkesir Başkanı Tuncay Yıldız ve BAGİAD Başkanı Emrah Bilcanlı, 7 Kasım 2017’de Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelen Zekai Kafaoğlu ile kentte kavga ortamının sona erdiğini; STK, oda ve borsaların birlik içinde hareket etmeye başladığını dile getirdi. Görüşlerini belirten başkanlar şu ifadeleri kullandı.

Haberin Devamı

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula: STK, oda ve borsalar birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. Bu işbirliği, Balıkesir’i çok daha iyi yerlere getirecek. Türkiye genelinde yapılan anketlerde de Balıkesir en huzurlu şehir olarak öne çıkıyor. Bu ortamın oluşmasında büyük emeği olan Başkan Kafaoğlu’na teşekkür ediyorum.

Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu: Geldiğimiz noktada yatırımcının tereddütleri ortadan kalktı. Sağlanan birlik ve beraberlik ortamı ile birlikte Balıkesir’in sosyal hayatından ekonomik hayatına kadar büyük bir değişim yaşandı. Bu işbirliği ruhunu, önümüzdeki dönemde de Balıkesir’de yaşatacağız.

Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula: Başkan Kafaoğlu’nun Balıkesir için yaptıkları bizlere de ilham veriyor. Konu Balıkesir olduktan sonra her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız.

Haberin Devamı

MÜSİAD Balıkesir Şube Başkanı Tuncay Yıldız: Yaşanan gelişmelerden oldukça mutluyuz. Umarım birlik ve beraberlik ortamı önümüzdeki dönemde de devam eder.

Balıkesir Genç İşadamları Derneği Başkanı Emrah Bilcanlı: Balıkesir 2014 yılında Büyükşehir oldu, fakat Bütünşehir olmayı başaramamıştı. Zekai Başkanımız ile birlikte bütünşehir olmayı başardık. Kendisi de bizlere her zaman kapısını açıyor.