Ege İki ödül birden

İki ödül birden

19.05.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aydem ve Gediz Perakende Bilgi Teknolojileri Direktörü Gülsün Akhisaroğlu, Future of CIO Summit and Awards ve International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO zirvelerinde ödüle layık görüldü.

İki ödül birden

Teknoloji dünyasının prestijli ödüllerinden CIO Ödülleri, bu yıl 14. defa sahiplerini buldu. CxO Medya tarafından düzenlenen “Future of CIO Summit” zirvesinde 56 teknoloji lideri ödül almaya hak kazandı. Aydem Perakende ve Gediz Perakende Bilgi Teknolojileri Direktörü Gülsün Akhisaroğlu, yürütülen dijitalleşme projeleri ile “Yılın En iyi CIO’su” kategorisinde ödüle layık görüldü. Akhisaroğlu, “WhatsApp, mobil, web-online, SMS gibi tüm kanallarda, müşteri etkileşimini deneyime dönüştürecek çözümleri kullanıma sunduk. Ekiplerimizin, istediği konumdan, istediği zaman, güvenli ve yüksek performans ile çalışmasını sağlayan altyapılara ve etkileşimi artıran platformlara yatırım yaptık. Yoğun veriyle çalışan birimlerimizde, tekrarlı işleri RPA robotlarına aktardık. Veri analitiği alanında yatırımlar yaparak, müşteri deneyimini artıracak projelerimize bu yıl da devam ediyoruz. Dijitalleşme projelerinde görev alan tüm çalışma arkadaşlarımla gurur duyuyorum” dedi.

Haberin Devamı

Akhisaroğlu, International Data Corporation (IDC) Türkiye CIO’da da ‘Best in Women in Technology and Business’ ödülünün sahibi oldu. Bilgi teknolojilerinde iş sonuçlarına ve çalışma kültürüne sağla-dığı katkılarla finansal performansın gelişmesini sağlayan, kadın liderlerin yetiştirilmesine destek vererek toplumsal cinsiyet eşitliğinin gelişmesine katkı sağlayan kadınlar onurlandırıldı.