Ege Ilıca Plajı artık belediyenin

Ilıca Plajı artık belediyenin

10.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Çeşme Belediyesi, Ilıca Plajı’nı Milli Emlak’tan 10 yıllığına kiraladı. Başkan Muhittin Dalgıç, “Bizim yapmak istediğimiz, halkımızın ve konuklarımızın plajımızdan ücretsiz yararlanmasıdır” dedi

Ilıca Plajı artık belediyenin

Çeşme’nin en önemli plajlarından olan Ilıca Plajı, Çeşme Belediyesi ile Milli Emlak arasında imzalanan ve Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara’nın da onayladığı protokol ile 10 yıllığına Çeşme Belediyesi’ne verildi. Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, dört yıldır Çeşme Belediyesi olarak almak istedikleri Ilıca Plajı’nı Milli Emlak ile protokol imzalayarak on yıllığına kiraladıklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Giriş-çıkışta kontrol

Başkan Dalgıç, “Bizim yapmak istediğimiz, plajımızı kullanan bütün Çeşme halkımızın ve konuklarımızın, kıyı kenar yapısı içindeki hizmetlerden ücretsiz yararlanmasıdır. Nisan ayı sonuna kadar, plajın düzenlemesini yapıp, girişin ve gölgelik ile şezlongların ücretsiz olacağı, örnek bir plaj yaratacağız. Plaj, tamamen belediyemizin kontrolü altında olacak. Plajda, belediyemizin görevlendirdiği kişiler olacak. Giriş ve çıkışlar kontrol edilecek. Vatandaşlarımız sadece belediyemizin şirketi ÇEŞTUR’un işleteceği büfelerden alacaklarına ücret ödeyecek” dedi. Plajların belediyenin kullanımında değilken bile serzenişlerin olduğunu hatırlatan Başkan Dalgıç, “Ilıca Plajı’nın belediye tarafından işletilecek olması, Çeşme halkı ve konuklarımız plajımızdan ücretsiz olarak faydalanabilecektir” diye konuştu.