Ege İlk durak Bayraklı

İlk durak Bayraklı

18.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

MHP, ‘Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’nı Genel Başkan Bahçeli’nin talimatıyla, yarın İzmir Bayraklı’dan başlatıyor...

İlk durak Bayraklı

MHP, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin inisiyatifiyle, ‘Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’na yarın akşam İzmir Bayraklı’dan başlıyor. Bayraklı ilçesinin adındaki sembolik anlam nedeniyle de bizzat Bahçeli tarafından toplantı için Bayraklı seçildi. Hazırlıklar, İl Başkanı Veysel Şahin tarafından yürütülüyor.

Haberin Devamı

Parti, 2023 seçim çalışmaları için İzmir Bayraklı’dan harekete geçiyor. Toplantılarda, ilçe ilçe bütün teşkilat mensuplarına, ilçelerdeki kanaat önderlerine, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlara, gençlik platformlarına ve siyasi tüm alanlara “Neden Cumhur İttifakı?” başlığıyla son gelişmeleri içeren sunumlar yapılacak. İzmir’deki toplantılar 6 hafta sürecek. İl Başkanı Veysel Şahin, “Liderimizin, bütün Türkiye’yi kapsayan bir faaliyeti İzmir’den ve Bayraklı’dan başlatması, gerçekten bizler için onur verici oldu. Kendisinin, İzmir’e duyduğu, çok yüksek seviyeli bir sevgi var. Bayraklı’nın, Türk denizcilik tarihinde levent (Osmanlı donanmasında ve kıyılarında görev yapan asker sınıfı) toplanma alanı olduğunu, levent adaylarının bayrak kaldırmasından dolayı isminin Bayraklı olduğunu bizzat kendisinden dinledim” dedi. Teşkilat Başkanı Prof. Dr. Semih Yalçın’ın yarın akşam Bayraklı’da başlatacağı programlar, Cumartesi günü Menemen ve Bayındır’da, Pazar günü de Bergama ve Konak’ta sürecek.