Ege İnandılar bir kere! Düş-me-ye-cek-ler!

İnandılar bir kere! Düş-me-ye-cek-ler!

27.04.2017 - 02:51 | Son Güncellenme:

Bülent Buda: Uzatmada Bahattin’in çapraz pozisyonda pas vermeyip, berbat bir şutla kendini tatmin etmeyi yeğlemesini defterime egoizmin bile bir sınırı var notunu düştüm.

İnandılar bir kere Düş-me-ye-cek-ler

Bülent Buda: İyiki ardından Gökhan Sazdağ’ın Manisalıları uçuran golü geldi. Siyah beyazlılar, önce Samsun sonra Denizli karşısında 2 adet muhteşem geriye dönüş yaşadılar. Korkulu rüyadan bir soluk mesafesinde uzaklaştılar. Özellikle Samsun maçındaki ortaya koydukları futbol kalitesi ile bireysel ve de takım halinde çabalar seyre deyerdi. Doyumsuzdu. Denizlispor karşısında sendeler gibi oldular ama yıkılmadılar. Dik kaldılar vazgeçmediler. Her türlü övgüyü hak ediyorlar.

Haberin Devamı

Nefes aldı

Fatih Tanfer: Manisaspor kendisi adına hayati önem taşıyan maçta ileride Bahattin ve Perovicle golü ararken, bilhassa İsmail Haktan çok etkili oyun oynadı. Ancak attığı golden 2 dakika sonrası gol yedi. Orta sahanın kenarında oynayan oyuncular, sadece forvet gibi oynamayı düşününce büyük defansif gedikler verdi. Defansın merkezinden kalesinde birçok tehlike gördü. Devre biterken Barış Örücü’nün golüyle devreyi yenik bitirdi. Ancak 2. yarıda Sait Hoca doğru hamleler yaptı. Hakan ve Gökhan’ı oyuna alarak hem orta alanı hem hücumu etkili hale getirdi. Hakan orta alanda savunma direncini artırdı. Gökhan ise hem Bahattin’le daha etkili oldu hem de 90+5’de attığı golle Manisaspor’a nefes aldırdı. Alınan 3 puan Manisaspor’u gerçekten rahatlattı. Ancak geride 5 maç 15 puan var. Rahatlamaya evet, ancak herşey bitti diye rehavete hayır. Aynı disiplin ve aynı mücadele gücüyle kalan 5 maçıda tamamlamalıdır.

Haberin Devamı

Mehmet Demirtaş: Manisaspor’da Sait hoca’nın takıma dokunuşları galibiyetin habercisi oldu.

Önceliğini Peroviç ile Sebahi’nin yerini değiştirmeye veren Sait Hoca oyunu dengeledi. Asıl oyunun gidişatını değiştiren dokunuş Peroviç ve Gökhan Sazdağı değişikliği oldu. Siyah beyazlılar da Gökhan’ın uzatmada attığı gol ile belkide ligde tutunuşunu ilan etti.

İsmail Özelçinler: Manisaspor için fazla söz söylemeye gerek yok. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Samsun, ardından Denizli karşısında son saniye golüyle alınan 2 galibiyet, Manisa’nın ligde kalmasını bana göre garantilemiştir. Bu nedenle Manisaspor’u kutlamak görevimizdir.