Ege “İncesaz” konseri!

“İncesaz” konseri!

28.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve ilk günden itibaren kentin kültür yaşamına renk katan Çim Konserleri devam ediyor.

“İncesaz” konseri

Tarihi Havagazı Fabrikası, Ramazan ayı için özel olarak hazırlanan konserler serisi kapsamında, bu hafta İncesaz’ı ağırladı. Tambur, kemençe ve kanun gibi geleneksel Türk Müziği sazlarını, çağdaş tını ve armonilerle harmanlayan grup, tarihi mekanda büyülü atmosfer yarattı.

Haberin Devamı

YAYSAT’ın iftar yemeği buluşturdu

Yaysat Dağıtım A.Ş.’nin geleneksel iftar yemeği Crowne Plaza İzmir havuz başı restoranda yapıldı. İftar yemeğine bayiler, yayınevleri ve Ege Bölgesi çalışanları bir araya geldi. Katılanlar arasında Yaysat Genel Müdürü Hakan Urhan, Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, Posta Gazetesi Ege Bölge Temcilcisi Bülent Zarif, Yaysat Özel Bayilikler Müdürü Cem Gücer, DPC Müdürü Hasan Erdemir de bulundu. n KADİR ÖZEN DHA

Sevgilisini havlu ile bekledi

Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan, adını sır gibi sakladığı yeni sevgilisi ile birlikte çıktığı Çeşme ve Bodrum tatilinde denize girmek için gizli koyları tercih etti. Sevgilisi denize girerken, elinde havluyla bekledi.