Ege İşçievleri’ne 5 yıldızlı tesis

İşçievleri’ne 5 yıldızlı tesis

21.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Buca Belediyesi; İşçievleri’nin 30 yıldır hayalini kurduğu, sahaları yürüyüş yolları ve çevre düzenlemesiyle dikkat çeken tesisi açtı

İşçievleri’ne  5 yıldızlı tesis

Buca Belediyesi, İşçievleri’nin 30 yıldır hayalini kurduğu spor tesislerini ilçeye kazandırdı. Yıllardır zor şartlarda spor yapmaya çalışan İşçievleri Spor Kulübü’ne tam donanımlı bir tesis inşa eden belediye, aynı zamanda futbol, basketbol, voleybol alanları, yürüyüş yolları, fitness aletleri ve çevre düzenlemeleriyle yöre halkı için de bir cazibe merkezi yarattı.

Haberin Devamı

İlk vuruş başkandan

Açılışta konuşan Başkan Levent Piriştina, Buca’daki bütün çocukların spor yapmasını sağlamayı amaçladıklarını söyledi, “Belki kente tepeden baktığında bu alan çok şey ifade etmeyebilir ama o mahallenin genci için, çocuğu için, kadını için, o mahallenin hiziri için çok önemlidir. Çünkü bu ortam aslında bütün kötü ortamların önünü kesmek için hazırlanmış altyapıdır” dedi. Tesis yapmak kadar o tesislere insanları sokmanın da büyük önem taşıdığına vurgu yapan Piriştina, “Her şey insanla güzel. Göreceksiniz burayı çocuklarımız gibi kadınlarımızda yürüyüş için kullanacak. Bundan sonra bu sahalar çocuklarımızın kahkahalarıyla şenlenecek, müsabakaların heyecanıyla ısınacak” diye konuştu. Tesisin açılış kurdelesinin kesiminin ardından Buca Belediye Spor ile İşçievleri Spor Kulübü arasında oynanan dostluk maçının başlama vuruşunu Başkan Piriştina yaptı.