Ege ‘İsraftan kaçınıyoruz hizmete odaklandık’

‘İsraftan kaçınıyoruz hizmete odaklandık’

06.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

‘İsraftan kaçınıyoruz hizmete odaklandık’

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Adaletli hizmet ve ortak akılla şeffaf yönetim vurgusu yapan Başkan Çakın, “Meclis toplantılarımız canlı yayınlanıyor. Uşak Belediyesi’nin toplam 659 milyon liralık borcu var. İsraftan kaçınan anlayışla, yarım kalan projelerin tamamlanması ve vaatlerin hayata geçirilmesi için çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

İsmetpaşa Caddesi’nde yaya trafiğine engel olan ve esnaflar arası haksız rekabete sebebiyet veren cadde üstü kapalı alanların kaldırıldığını belirten Başkan Çakın, Ramazan Ayı’ndaki mahalle iftarlarının da yapılmayacağını, yalnızca ihtiyaç sahiplerine ulaşacaklarını dile getirdi. Kayaağıl Termal Tesisi’nde başlatılan iyileştirme çalışmalarına da değinen Başkan Çakın, “Ramazan ayı sonunda tesisimiz hizmete açılacak” dedi.

Yeniden yapılanma ve görevlendirmelerin sürdüğünü de sözlerine ekleyen Başkan Çakın, başkan yardımcılığına Meral Gülmez Saçar’ın getirildiğini, UTAŞ’ın yeni Genel Müdürü’nün de Ahmet Çelik olduğunu açıkladı.