Ege İsyan ateşi İzmir'i sarıyor Göztepe 94 yaşında

İsyan ateşi İzmir'i sarıyor Göztepe 94 yaşında

14.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

İsyan ateşi İzmiri sarıyor Göztepe 94 yaşında

Göztepe’nin 94. kuruluş yılı kutlamaları, tüm İzmir’de coşkuyla sürüyor. 9 Haziran’da Gültepe’de yanan ilk meşaleyle başlayan etkinlikler, 11’inde Karabağlar, 12’sinde Menderes ve dün de Bornova’daki görsel şölenlerle devam etti. Her 14 Haziran’da olduğu gibi bugün de saat 22.00’de Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nı dolduracak olan sarı kırmızılı taraftarların Güzelyalı sahilini karnaval alanına çevirmesi bekleniyor

Haberin Devamı

İzmir’de 14 Haziran 1925’te kurulan ve günümüze kadar Türk futboluna hizmet veren, Göztepe, bugün saat 22.00’da Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutlayacak. 9 Haziran’da Gültepe Mahallesi’nden ateşlenen ilk meşaleyle başlayan etkinlikler, 11’inde Karabağlar, 12’sinde Menderes ve dün Bornova’daki coşkuyla sürdü. Meşale, havai fişek ve sahne performanslarıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da karnaval havasında geçmesi beklenen etkinliklere binlerce İzmirli’nin takılması bekleniyor.

Kulüpten uyarı geldi

Her yıl karnaval tadında geçen ve tüm dünyada dikkatleri üzerine toplayan kutlamalara, Göztepe Kulübü’nden yönetim kurulu ve sporcular katılacak. Öte yandan meşale, havai fişek, ışık ve sahne şovlarıyla sürecek olan kutlamalar öncesi Göztepe Kulübü’nden, sarı kırmızılı taraftarlara uyarı geldi. Göztepe’nin ve Güzelyalı sahilinin simgelerinden olan Şehit Kerem Oğuz Erbay Köprüsü’ne gece boyunca çıkılmaması konusunda uyarıda bulunan kulüp yönetimi, gecenin coşkusuna ve seyirine hiçbir şeyin engel olmaması konusunda da taraftarlarına ‘Hassasiyet’ çağrısı yaptı. Bu akşam etkinlikler kapsamında saat 20.00 ile 24.00 arasında Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Göztepe girişi-Depo Durağı güzergahı çift taraflı olarak trafiğe kapatılacak. Aynı saatler arasında Üçkuyalar-Halkapınar Tramvayı da hizmet vermeyecektir.

Haberin Devamı

İsyan ateşi İzmiri sarıyor Göztepe 94 yaşında

Göz Göz’de Kosanovic ve Ulaş hareketliliği

Fernandes ile temaslarını sürdüren Göztepe, eski stoperi Milos Kosanovic’e teklif götürdü. İddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı kırmızılılarda Teknik Direktör Tamer Tuna’nın geçen sezon kiralık olarak forma giyen Sırp savunmacıyı yeniden takımda görmek istediğini yönetime bildildiği öğrenildi. Öte yandansarı kırmızılılar Altay’da geçen sezon yıldızı parlayan genç stoper Ulaş Zengin’e talip oldu. Siyah beyazlılarla sözleşmesi devam eden Ulaş için sarı kırmızılıların resmi teklif sunmadığı ancak Göztepeli bir yöneticinin genç telefonla arayarak nabız yokladığı öğrenildi.