Ege ‘İyilik halkası büyümeli’

‘İyilik halkası büyümeli’

31.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İZMİR’de ‘Kampüste iyilik var’ sloganıyla yola çıkan Yaşar Üniversitesi, öğrencisinden çalışanına ve akademisyenine bir araya gelerek kurduğu gönüllü takımıyla yıl boyunca iyiliği tüm kente yaymaya çalışıyor.

‘İyilik halkası büyümeli’

İZMİR’de ‘Kampüste iyilik var’ sloganıyla yola çıkan Yaşar Üniversitesi, öğrencisinden çalışanına ve akademisyenine bir araya gelerek kurduğu gönüllü takımıyla yıl boyunca iyiliği tüm kente yaymaya çalışıyor. Gönüllü takımı, bu kez de yoksullar ve evsizler için kışlık kıyafetlerle çeşitli malzemeler toplayarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Yaşar Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeler Koordinatörü Kevser Yavuz Çimenli, sosyal sorumluluk kültürünü yaygınlaştırmayı amaçladıklarını belirtti.

Haberin Devamı

Kutular yerleştirildi

Çimenli, “İyilik hareketini ve gönüllülük kavramını çevremize ve tüm İzmir’e yaymak için çalışıyoruz. Bir gün değil her gün iyilik yapmak için kampüsün çeşitli yerlerine iyilik kutuları yerleştirdik. Herkes buraya belirlenen ihtiyaçlara göre giyecekten, kırtasiyeye kadar birçok şeyi bırakıyor. Bu yıl evsizler ve yoksullar için insani yardım malzemesi topladık” diye konuştu.