Ege ‘İzmir’deki başarıları tüm dünya duymalı’

‘İzmir’deki başarıları tüm dünya duymalı’

12.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Yeni girişimcileri kente çekmek amacıyla düzenlenen İzmir-Up’ta konuşan İZTO Başkanı Özgener, “Hayallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın” dedi

‘İzmir’deki başarıları tüm dünya duymalı’

İzmir Ticaret Odası (İZTO) ile Türkiye Girişimcilik Vakfı işbirliğinde düzenlenen İzmir-Up etkinliği, İZTO’nun ev sahipliğinde gerçekleşti. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve gün boyu süren etkinliğe Türkiye Girişimcilik Vakfı Genel Müdürü Mehru Aygül, İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler, İZTO Yönetim Kurulu Üyesi Adil Özyiğit, İZTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, İZTO Genel Koordinatörü Dilara Sürgü, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Aşkar, genç girişimciler, girişimci adayları ve çeşitli üniversitelerden temsilciler katıldı. Gün boyu süren etkinlik kapsamında, E-spor, iş 3.0, sosyal girişimcilik, EGİAD Melekleri ve kurum içi inovasyon konularında çeşitli paneller düzenlendi.

Haberin Devamı

Potansiyelimiz büyük

İzmir-Up etkinliğinin EGİAD Melekleri paneline katılan İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, her zaman girişimcilerin yanında olduklarını belirtti. Gençlere, “Başarı için hayal kurmayı ve hayallerinizin peşinden koşmayı asla bırakmayın” önerisinde bulunan Özgener, “En büyük arzumuz İzmir’den başarı hikayeleri çıkarmak. İzmir büyük potansiyeliyle, hiç bitmeyen heyecanıyla ülkemizde girişimcilik ruhunu yaymak için en doğru merkez” diye konuştu. İZTO’nun bu kapsamdaki projelerinden de bahseden Özgener, şöyle devam etti:

Sürprizler yolda

“Girişimcilik Merkezi ve İnovasyon Merkezi projelerimizin çalışmalarını sürdürüyoruz. Girişimcilerin Ar-Ge projeleri için İzmir Bilimpark’ımız, akredite bir melek yatırım ağımız olan Embryoniks şirketimiz de girişimcilerimize yatırım yapmak üzere devrede.”
İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler de İZTO’nun önümüzdeki günlerde girişimcilik adına sürprizleri olacağını belirtti.

Yazarlar