Ege İzmir’in yeni ‘Aura’sı Ulukent’te yükseliyor

İzmir’in yeni ‘Aura’sı Ulukent’te yükseliyor

25.03.2018 - 00:44 | Son Güncellenme:

Ulukent’te özgün yaşam alanları inşa eden Cebeci Yapı, ‘Aura 1’den sonra ‘Cebeci Aura 2’yle de iddialı... 2+1 ve 3+1’den oluşan 140 konutluk bir proje için ‘doğanın renklerinden ilham aldıklarını’ belirten Satış Müdürü Cenk Erküçük, “Mavişehir’e 10 dakika uzaklıktayız. Fark isteyen herkesi projemize bekliyoruz” dedi

İzmir’in yeni ‘Aura’sı  Ulukent’te yükseliyor

Cebeci Yapı, 40 yılın üzerindeki deneyimiyle ‘Aura 1’den sonra, 140 konutlu yeni projesi ‘Cebeci Aura 2’yle de Ulukent’te yükseliyor.

Haberin Devamı

Cebeci Yapı Satış Müdürü Cenk Erküçük, Ulukent’teki 2. projeleri olan ‘Cebeci Aura 2’nin dikkat çekeceğini belirtti. Aura 1’e gösterilen ilginin, Aura 2’ye başlamalarını sağladığını dile getiren Erküçük, “11 dönüm arazi üzerinde yükselecek 4 bloktan oluşan projede, ihtiyaca yönelik farklı metrekare seçenekleriyle 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde toplam 140 konuttan oluşan bir yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi. Cebeci Aura 2’de, “Doğanın renklerinden ilham aldık” sloganıyla yola çıktıklarını belirten Erküçük, “Projenin özel olarak tasarlanan peyzaj mimarisi ve sosyal yaşam alanları sayesinde, insanların kendisini doğanın içinde hissedebileceği, günün stresinden uzaklaşacakları ve çocuklarının güvenli bir ortamda eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı tasarladık. Açık ve kapalı yüzme havuzu, kafeterya, yürüyüş ve koşu parkuru, sauna ve fitness salonunda ebeveynler keyifli vakit geçirirken, her daireye ait kapalı otopark imkânı sayesinde, site içi trafikten arındırılmış güvenli ortamda, çocuklar da futbol ve basketbol sahalarının, oyun alanlarının ve çocuk havuzunun tadını keyif ve güven içinde çıkarabilecekler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Konforlu alanlar

2+1 ve 3+1 dairelerin tamamının en az iki cepheli olduğunu vurgulayan Erküçük, ‘Cebeci Aura 1’deki malzeme kalitesini bu projede de devam ettireceklerini, yine kaliteden ödün vermeden, dünya markalarıyla yaptıkları çözüm ortaklıkları sayesinde yüksek kalitede ve konforlu yaşam alanları oluşturduklarını belirtti.

2020’de teslim

Cebeci Aura 1’de kaba inşaatın sonuna gelindiğini, Cebeci Aura 2’de şu an hafriyat işlemlerinin devam ettiğini ve 2 ay içinde temel atacaklarını ifade eden Erküçük, proje teslim süresini Şubat 2020 olarak açıkladı. Ulukent’teki Aura etkisinin devam edeceğinin de altını çizen Erküçük, bu yaz yine Ulukent’te ‘Cebeci Aura Concept’ projesine başlayacaklarını söyledi. Cebeci Yapı olarak yeni projelerinin Ulukent’le sınırlı kalmayacağını vurgulayan Cenk Erküçük, İzmir’in farklı bölgelerinde konut ve ofis olmak üzere yeni projelerin devamı için de çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Sosyal yaşama yakın

Projenin yerinin özel olduğunu belirten Erküçük, “Ulukent, Mavişehir’e 10 dakika mesafede yer alan, hızlı gelişmeye devam eden, İzmir’in yeni yıldız bölgesi.

Özel fırsatlar

Çevreyolu, İZBAN, otobüs ve dolmuş duraklarıyla ulaşım sorunundan uzak, bununla birlikte çevresindeki hastane, okullar, doğal yaşam ve eğlence alanları ile sosyal yaşama çok yakın bir konumda” diye konuştu.
Yeni satış ofisine taşınmalarıyla birlikte, örnek daire ve Cebeci Aura 2’nin maketini de ziyarete gelenlere sunduklarını belirten Satış Müdürü Cenk Erküçük, “Bu sayede projenin ve çevresindeki yaşam alanlarının her detayını, ilgilenen insanların görerek inceleyebildiklerini” kaydetti. Erküçük, tanıtım sürecine özel, alternatifli fiyat ve ödeme koşullarıyla, henüz satışlara yeni başlamalarına rağmen ilgiyle karşılandıklarını ve daire satışlarının hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.