Ege İzmir’in yeni yaşam alanı

İzmir’in yeni yaşam alanı

28.06.2018 - 00:53 | Son Güncellenme:

Özemeksan’ın İkon Tower projesinin yeni satış ofisi Alaçatı’da açıldı. Manzarasıyla ve sunduğu olanaklarla iddialı olan proje, yüksek tavanlı mimarisi ve ferah yaşam alanlarıyla yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor

İzmir’in yeni yaşam alanı

Özemeksan’ın yenilikçi projesi İkon Tower, yeni satış ofisiyle Alaçatı’da yatırımcılarla buluştu.

Haberin Devamı

İzmir’in cazibe merkezi Yeni Bornova’da, Özemeksan tarafından yapımına devam edilen İkon Tower her geçen gün yükselirken, projeye ilgi de günden güne artıyor. Benzersiz mimarisiyle hayalleri gerçeğe çeviren ve tanıtımdan bugüne kadar yoğun ilgi gören projenin satış ofisi Alaçatı’da açıldı. Rezidans hayatının en lüks halinin inşa edildiği, yüksek tavanlı mimarisi ve ferah yaşam alanlarıyla bambaşka bir yaşamın kapılarını aralayan projede, 1. etapta hemen teslim fırsatı büyük ilgi görüyor. Kent manzarasıyla öne çıkan İkon, yalnızca İzmirli yatırımcılar için değil, şehir dışından gelen yatırımcılar için de kaçırılmayacak bir fırsat oldu.

Kat bahçeleri, seyir terasları, çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, oyun bahçeleri, hobi odaları, fitness merkezi ve spor alanları gibi pek çok donatı alanına sahip proje, tüm kente değer katıyor. İkon Tower projesinin 2. etabında ise yüzde 30 peşinat ve özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Haberin Devamı

Ulaşım kolaylığı

Kentin çehresini değiştirecek projelerden biri olan İkon, herkese uygun daire seçenekleri sunuyor. Merkezi konumuyla öne çıkan proje, İzmir-Çeşme Otobanı’na 100 metre, Forum Bornova’ya 1 kilometre, Ege ve Yaşar Üniversiteleri’ne 1 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı’na da 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.