Ege İzmir protokolü Balçova’da Polis Balosu’nda buluştu

İzmir protokolü Balçova’da Polis Balosu’nda buluştu

13.04.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

.

İzmir protokolü Balçova’da Polis Balosu’nda buluştu

Balçova Termal Tesisleri Kardelen Salonu’nda akşam, Türk Polis Teşkilatı’nın 165. kuruluş yıldönümü dolayısıyla İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Balosu düzenlendi. Baloya, Vali Yardımcıları, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, eski Genel Kurmay Başkanı emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Emin Özler, bazı milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ile askeri ve mülki erkan katıldı. Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz, “Bu katılım emniyet teşkilatımıza olan güvenin bir göstergesidir” dedi.

Arınç: “Emniyet Teşkilatı başarıyla hizmet veriyor”
Manisa’da Türk Polisi’nin Kuruluşunun 165’inci Yıldönümü kutlama etkinlikleri İl Emniyet Müdürlüğü’nün Polis Lokali’nde verdiği resepsiyon ile son buldu. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın’da katıldığı resepsiyonda İl Emniyet Müdürlüğü’ne bir daire bağışlayan hayırsever 82 yaşındaki Esmahan Güzide Yurtseven’e teşekkür belgesi verildi. Başbakan Yardımcısı Arınç, Emniyet Teşkilatı’nın her geçen yıl kendisini geliştirdiğinin altını çizerek, “Avrupa standartlarının altında olmamıza rağmen Emniyet Teşkilatımız görevini en iyi ve başarılı şekilde yerine getiriyor” dedi.

Kent Orkestrası perşembe akşamı yine coşturacak
Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 15 Nisan Perşembe günü saat 20.30’da Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde konser verecek. Şef Hüseyin Çebi’nin yöneteceği, orkestra düzenlemelerini Zafer Çebi’nin yaptığı konserde; Aydın Uştuk, Sedat Yüce, Funda Öncü, Bahar Pamukçu, Derya Pınar Şarlak ve Merve Atılgan solist olarak yer alacak. İzmirlilerin büyük ilgi gösterdiği Kent Orkestrası, popüler müziğin sevilen eserlerini seslendirecek. Ücretsiz konserin davetiyeleri İsmet İnönü Sanat Merkezi gişelerinden temin edilebilecek.

Hayko Cepkin “Sandık”ı cumaya İzmir’de açacak
Kendine has değişik tarzı ve sesiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan rock müziğin sevilen ismi Hayko Cepkin, uzun bir aradan sonra İzmirli sevenleri ile buluşacak. Bornova Ooze Venue’de 16 Nisan Cuma günü sahne alacak olan ünlü şarkıcı Hayko Cepkin üç bin kişilik konser salonunda yeni albümü “Sandık”tan şarkılar seslendirecek.