Ege İzmir seni asla unutmayacak!

İzmir seni asla unutmayacak!

31.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir adaylığını sevinçle karşıladı.

İzmir seni asla unutmayacak

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının TBMM Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım olduğunu açıkladı. Kararı sevinçle karşılayan İzmir teşkilatı, Yıldırım’ın adaylığı ilgili düşüncelerini paylaştı.

Haberin Devamı

İzmir seni asla unutmayacak

Dava ve gönül adamı

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hizmetlerin mimarı, dev projelerin ustası Binali Yıldırım; kendisine verilen her vazifeyi hakkıyla yerine getirdi. Gece-gündüz demeden Türkiye’nin kalkınma hamlesinde en önde koşanlardan oldu. Bu necip millet, bu büyük teşkilat size minnettar, yolunuz açık olsun” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de, “Gece gündüz demeden milletimiz için çalışan, ülkemize büyük hizmetlerde bulunmuş, dava ve gönül adamı Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hayırlı olsun. İzmir seni asla unutmayacak” ifadelerini kullandı.

Milletin hizmetkarı oldu

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “AK Parti’de vefa, millete hizmetkar olmaktır. Vefa ve hizmet adamı, TBMM Başkanı Sayın Binali Yıldırım’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı partimiz, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olsun” diye konuştu. Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da “Dava adamı, memleket sevdalısı, milletine hizmetkar son Başbakan Binali Yıldırım’ın adaylığı hayırlı, uğurlu olsun” dedi.