Ege İzmir'in kaderi değişiyor

İzmir'in kaderi değişiyor

01.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Birçok öngörüsünün gerçek çıkmasıyla tanınan astroloji uzmanı Özden Kaptanlar, 2012’yi Milliyet’e değerlendirdi; köklü değişim sinyali verdi

İzmirin kaderi değişiyor

Uzun süredir astrolojik yorumlarıyla gündeme gelmeyen ve bunu da “Maalesef astroloji tamamamen bir kazanç kapısı oldu. Neredeyse bilinen tüm isimler astrolojiyi bu açıdan kullanıyor” diyen Kaptanlar, ısrarlarımızı kırmadı ve kapımızı çalan 2012’yi yorumladı.
İzmir’in Başak burcu olduğunu söyleyen Kaptanlar, “Başak burcu titizdir, eleştireldir, kolay beğenmez, seçer, seçicidir. Fakat yıllar İzmir’e hakkettiğini getirmedi. Üzerinde bu yıl, bunun hırçınlığı var” diyor.
2012’yi büyük değişimlerin doğum yılı olarak tanımlayan Kaptanlar, “Her doğum sancılı olur 2012’ de öyle. İzmir açısından 2012’yi şanslı görüyorum. Art arda güzel kararlar alınacak, İzmir yeniden yapılanacak. Astrolojik olarak da görülüyor ki, İzmir ve etrafının manyetik alanı yüksektir. 2012 İzmir açısından silkinme yılı olacak.”
Yalnız Kaptanlar’ın güzel gelişmelerin yanı sıra İzmir için bir uyarısı da var.

Kadın yöneticiler gelecek
6 Ekim 2012’den itibaren depreme karşı dikkatli olunmalı.
Kaptanlar, “Herkes yapılarını güçlendirmeye, önlemlerini almalı. Unutmayalım ki hayat akıllıları sever. Ayrıca gökyüzündeki gezegenlerin açısı sert, bu nedenle İzmir için özellikle büyük hırsızlıkların büyük dolandırıcılıkların olabileceği bir döneme girdiğimiz de unutulmamalı.” Kaptanlar’dan İzmir için biraz daha ipucu istiyoruz, şunları söylüyor:
“Yerel seçimlerde, yerel yöneticilerin çoğu gidiyor. Aziz başkanımız aslan burcu ve aslanların su seçimde aday olma şansı pek görünmüyor. Daha çok toprak gruplarından kadın liderlerin şansı yükselecek.

“Sağlık riskleri var”
Özdenler’in ülke geneli için de dikkat çeken uyarıları var...
“Ekonomik açıdan rahat bir yıl olmayacak. Bir kriz yılı diyebiliriz. 2012 CHP’de de büyük değişimlerin yeniden yaşancağı bir yıl olacak. Sayın Kılıçdaroğlu çok iyi bir insan ama yay burcu. Büyük olaylarda çok başarılı olabileceğini tahmin etmiyorum ama AKP’de büyük değişimler olacak. 3 Temmuz’a kadar Sayın başbakanımıza da çok iyi bakılmak zorunda. AKP de bir değişim var. Abdullah Gül çok ağır görevlerde, çok zor günlere giriyor. Ancak özellikle belirtmem lazım ki, olaylar kişiyle Allah arasındadır. Ben kesin şu olacak bu olacak diyemem çünkü karşımdakini kodlamış olurum. Astroloji bize ancak ipuçlarını gösteriyor.”

Haberin Devamı

Yeni yılın şanslıları

Kaptanlar 2012’nin en şanslı burçlarını,’Başaklar, boğalar ve oğlaklar’ olarak görüyor. Oğlaklar 6 Haziran 2012 ye kadar Çok şanslı. Kısacası Kaptanlar’a göre 2012 daha çok toprak gruplarına şans dağıtacak. ‘Koç, yengeç ve terazi de hayatları tamamen değişecek burçlar arasında. Öncü burçlar ‘koç, yengeç, terazi, oğlak’ yer değiştirme, evlilik çocuk gibi değişimlere açıkken, bazı insanları hayatlarından çıkaracak ve yerlerine yenilerini koyacaklar.

12 burç için 2012 yorumu

KOÇ: Hayatları değişiyor özellikle gerek aile gerek ev ve gerek iş konularında yaşadıkları gecikmelerin karşılığını alıyorlar. Bazı hayal kırıklıklarının ardından özellikle Mayıs sonundan itibaren çok güzel ümit verici gelişmeler olacak.
BOĞA: 2 Şubat 2012’den itibaren son bir hayal kırıklığı ile yüzleşip maddi manevi hayatları çok olumlu yönde ilerleyecek. Ruh ve bedene dikkat. Parayı temsil eden bu burç için büyük başarılar görünüyor.
İKİZLER: Önemli değişiklikler var. Bazılarına yeni evlilik ve ciddi çevre ilişkileri geliyor. Ev taşıma, ev alma ya da ofis değiştirmeleri söz konusu olabilir. Kariyer açısında olumlu bir dönem. Tam eyvah dediklerinde beklenmedik güzel bir sürpriz yüzlerini güldürebilir. Önemli değişimler var bazı ikizler ayrılırken hayatlarına yepyeni beklenmedik çevre ilişkileri geliyor. Çoğu ikizler ev taşıyabilir, ev alabilir, ofis yerini değiştirebilir.
YENGEÇ: Sağlık, iş girişimleri, çevre ilişkileri ile ilgili gerginlikler yaşama durumundalar. Buna yakın çevreleri de dahil. 6 Ekim 2012’ye kadar hiçbir yengecin evlenmesine ve mülk edinmesine olumlu bakamıyorum. Ama 6 Ekim’den sonra tüm yengeçler aşk, çocuk, spekülasyon ve parada çok şanslı olacaklar Ancak özellikle Yıldız Tilbe, Müjde Ar, Sezen Aksu, Türkan Şoray gibi ünlülür özellikle sağlıklarına dikkat etmeliler.
ASLAN: Nihayet, ihanetleri ve yanlış insan ilişkilerini fark ettiler. Yıllardır dağıldılar ama 2012’den itibaren artık bunlar bitti. Alışkanlıklardan kurtulmak ve maddi durumlarını dengede tutmak koşuluyla yabancı insanlar, uzun yollar, ailede güzel sürprizler, beklenmedik paralar ve olanaklar onları bekliyor.
BAŞAK: 2011 yılı Başaklara çok sıkıntı ve bunalım yarattı. Artık bunlar bitti. Sonbahardan itibaren kısıtlandıkları her konuda garip bir rahatlık görecekler. İşlerinizde Haziren 2012’ ye kadar güzel gelişmeler, atılımlar yada yeni başlangıçlar gözlenecek. İlk 10 günde doğan başaklar aşkta ve parada aldanmalara dikkat etsinler. Özen gösterir ve fazla eleştirel olmazlarsa başarılara imza atacaklar. Ve bunun keyfini çıkaracaklar.
TERAZİ: Önemli hayat değişimlerinden geçecek. 6 Haziran 2012’den itibaren yabancılarla başka şehirler, bazı dualarının tutması ve beklenen zorlanmış bir konunun olduğunu görmeleri çok mümkün. Bazı teraziler ayrılırken bazıları da evleniyor.
AKREP: İş değişimleri yaşanacak. Sağlıklarına ve özellikle kalsiyum eksikliğine dikkat etmeleri gerekiyor. Bilhassa ilk 10 günde doğanlar çocuklarıyla ilgili müjdeli ve mutlu haber alacaklar. Parasal harcamalara dikkat.
YAY: 2012 gerçekleri tam olarak görebileceğiniz yeni başlangıçların hayatınızda güneşler açtığı bir yıl olarak gözleniyor. Çeşit çeşit ayrılıklar ama yerine çeşit çeşit güzel, yeni insanlar, yeni evler ve çocuklarla ilgili yeni ve güzel müjdeler var.
OĞLAK: Hayatları tamamen değişiyor. Şanslı bir yıldalar, maddi manevi hayatları değişecek. Ancak bir süre soğuk rüzgarlar esecek, bu dönemde özellikle parayı idare etmeyi öğrenecekler. İyi niyetli olanlar kazanacak bazıları yerlerine, işlerine dikkat etmeli.
KOVA: Şanslı gruba girerler. Çocuk sahibi olmak isteyen kova burçlarının arzularına kavuşacağı bir yıl olacak. Çocuklarıyla ilgili sorun yaşayabilirler ama rahatlıkla üstesinden gelecekler. 6 Haziran 2012’den sonra sağlık problemlerine dikkat etmeliler. Evlilik, çocuk, mülk edinme ve iş değişimi Kovalar için sözkonusu... Hayat onlara kolay davranacak.
BALIK: 3 Temmuz 2012’ye kadar her türlü ikili ilişkide sakin davranmaları koşuluyla istedikleri maddi manevi konularda başarı elde edecekler. Bu tarihlerde tartışmalardan önemle kaçınmaları iyi olur. Bunun haricinde iş ve mülk, miras konuları balık burçlarını yüzünü güldürecek. 6 Ekim 2012’den itibaren son derece iyi bir duruma gelecekler buna 2013 yılı da dahil olacak.