Ege İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi

İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi

31.08.2022 - 00:00 | Son Güncellenme:

Slovenya İzmir Fahri Konsolosu Doktor Mazhar İzmiroğlu, Çeşme Kervansaray’da ilk kişisel sergisini açtı.

İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi

42 akrilik çalışma tablodan oluşan sergi, yoğun ilgi gördü. İzmiroğlu, “Çocukluğumdan beri resime ilgi duyardım. İş hayatım, akademik ve diplomatik görevlerim nedeniyle devam etme olanağı bulamadım. Kovid-19 hepimizi eve kapatınca yeterli zamanı buldum. Eserlerimde kullanacağım renkleri fırça ve paleti elime aldığım anda içimden geldiği gibi seçiyorum. Favorim, uyum içindeki renk geçişleri” dedi. Sergiden elde edilen gelir, Karşıyaka ve Çeşme Rotary Kulübü burs fonuna ve Atatürkçü Düşünce Derneği’ne gidecek. 

Haberin Devamı

Usta ve çıraklar Dizayn Art’ta buluştu

İzmir’in ünlü gayrimenkul danışmanlığı şirketi Dizayn GMD tarafından kısa bir süre önce açılan Çeşme Ilıca Rasim Palas Oteli yanındaki Dizayn Art Gallery, birbirinden ünlü sanatçıların eserlerinin yer aldığı sergiye ikinci kez ev sahipliği yaptı. Proje direktörlüğü ve küratörlüğünü Nagihan Özel’in üstlendiği, farklı tarzlardaki sanatçıların bir araya geldiği “Humor and Human” isimli karma sergide, Türkiye’nin usta çağdaş sanatçılarının yanısıra genç kuşağın yükselen isimleri de yer aldı. Sanatçılar Bubi, Ergin İnan, Yiğit Yazıcı, Ekrem Yalçındağ, Alea Pınar Dupre, Fatih Yalın, Ayça Öksüm, Ali Emre Doğramacı, Rüya İdil Sincer, Ege Ertükel’in 15 resim 3 heykel eseri, sanatseverlerden tam not aldı.

Haberin Devamı

İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi

Batur’un huzurunda mutluluğa evet dediler

Gazeteci Mehmet Ali Varış ve Neriman Varış’ın turizmci kızı Ceyda Varış ile Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu, yüksek lisans öğrencisi Onur Öztepe, bir ömür mutluluğa evet dedi. Arkadaş ortamında tanışan çift, zamanla aşka dönüşen birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Törene, iki ailenin dost ve akrabalarıyla birlikte CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de katıldı. Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirilen nikahı, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur kıydı, çiftin şahitliğini Tevfik Yakal ve Süha Ulusoy üstlendi.

İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi

Aşkları taçlandı

1. Sanayi Sitesi’nin tanınmış iş insanı Ahmet Çetin’in mühendis kızı Yağmur Çetin, meslektaşı Günışıtan Alan ile olan arkadaşlıklarını evlilikle taçlandırdı. Güzelbahçe Şamdan’da gerçekleşen törende sevenleri genç çifti yalnız bırakmadı. Damadın da sahne aldığı düğünde çiftin şahitliklerini Tuğçe Bağadur ile Şükrü Çetinkaya yaptı. Alan çifti, balayında Kıbrıs’ı tercih etti.

İzmiroğlu’ndan ilk kişisel sergi