Ege Kaf Kaf gol oldu yagdı

Kaf Kaf gol oldu yagdı

29.03.2017 - 04:56 | Son Güncellenme:

Yeşil kırmızılılar evinde, Play Off yarışındaki en yakın takipçisi olan Niğde Belediyespor’u 5-0’lık skorla mağlup etti. 1 haftalık aradan sonra Play Off hattına geri dönüş yapan gençlerin performansı göz doldururken; yönetimden, kalan 5 haftalık final maçlarında tüm Karşıyakalıların kenetlenmesi çağrısı geldi

Kaf Kaf gol oldu yagdı

Fatih Tanfer: Karşıyaka Play Off yarışındaki rakibi Niğde BLD. 5-0 yenerek 5. sıraya yerleşti. Karşıyaka bu yılın en iyi oyunlarından birini oynadı. Bunun sebebi Karşıyaka’nın oyunun ve oyuncularının gelişimiydi. Her hafta futbol adına olumlu özelliklerini katarak yoluna devam ediyor. Bu futbol ve doğru oyun, Play Offa kalması halinde Karşıyaka’yı başarıya ulaştıracaktır. Karşıyaka’da üst düzey tempo, coşku ve Mustafa Aşan’ın başrolde olduğu yakın ve yardımlaşarak oynanan oyunun yanına, bir de disiplin eklenince böylesine güzel oyun çıktı. Seyircisi de aynı saha içindeki oyunucukarı gibi mükemeldi.

Paylaşmak güzel

Bülent Buda: Fena halde açıldılar. Atatürk’te gol olup yağmaya başladılar. Lidere 3, kendi takipçisine 5 gol bu takımın susamışlığının göstergesi. Bir de bu kez bütün golleri Can Erdem’e bırakmamışlar. Paylaşmak güzel duygu. Rehavet yok. Yolculuk sürüyor. Her haftanın ötekinden önemli olduğu süreç devam ediyor. Yineliyorum. Kendini Karşıyakalı sayanlar. Çocukların morale, sevgiye ve desteğe gereksinimleri var. Kalabalıklaşın, geçin onların arkalarına. Lütfen!

Yenemeyeceği takım yok

İsmail Özelçinler: Sezon başından beri aynı görüşleri ortaya sürmek istemiyorum aslında. Ama, Karşıyaka’nın huzuru yerinde, taraftarı arkasında ve morali yüksekse, bu ligde yenemeyeceği takım yoktur. Mevcut kadrosu özverili futbolculardan oluşuyor. Kadro kalitesine kimse itiraz edemez. Bu Karşıyaka; lideri deviriyor, Play Off mücadelesi veren takıma rahat rahat 5 çekiyorsa, söylenecek söz kalmıyor. Ya camia! Hala takımlarına beklenen desteği vermiyor. Unutmayın. Bu Karşıyaka’dan başka Karşıyaka yok.

Mehmet Demirtaş: Lig bitimine 5 hafta kaldı. bu gençler performanslarıyla neler yapabileceklerini kanıtladılar. Önce Lider Gümüşhanespor’u 3-0’lık skorla geçerken, bu sefer Play Off yarışındaki en yakın takipçisi Niğde BLD’ye 5-0’lık tarife uyguladılar. Elbetteki bu başarıda Atilla Güneş’inde payı büyük. Bütün olumsuzluklara, sorunlara rağmen adeta Karşıyaka’lıların üzerine bir güneş gibi açtı. Bu saatten sonra geriye bakmaya, küskünlüklere yer verilmemelidir. Kalan 5 haftalık final niteliğindeki maçlarda tüm Karşıyakalılar, Karşıyaka sevdalıları ellerini taşın altına koyup kenetlenmeli