Ege Kaf Kaf için çanlar çalıyor

Kaf Kaf için çanlar çalıyor

13.07.2020 - 00:00 | Son Güncellenme:

.

Kaf Kaf için çanlar çalıyor

Karşıyaka’da eski yabancı futbolculardan Igor Duric’in 170 bin euro (1.3 milyon lira) alacağının ödenmemesi için süre bugün dolacak. Taraftar ve camianın Duric dosyasında desteğini almak amacıyla başlatılan kampanyadan yaklaşık 320 bin lira toplandı. Borç kapanmazsa 6 puan silinecek.

Haberin Devamı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Antalya’da 20 Temmuz’da başlayacak Play Off’a 2. Lig parolasıyla hazırlanan Karşıyaka, eski futbolcusu Igor Duric’in 170 bin euro (1.3 milyon lira) alacağını ödemek için süre bugün dolacak. Taraftar ve camianın tek yürek olup Duric dosyasını kapatmak için başlattığı kampanyada yaklaşık 320 bin lira toplanabildi. Bu paranın 250 bin liralık kısmı da Başkan Turgay Büyükkarcı ve yönetici Yusuf Güven’den geldi. Halen 1 milyon lira bulması gereken Karşıyaka, yıllardır baş ağrıtan FIFA’daki eski yabancı alacaklarının sonuncusunu kapatamazsa 6 puanı silinecek.

Daha önce kapanmıştı

Duric dosyasını kapatmak için son tarih bugün olmasına rağmen Kaf Kaf ancak Sırp stoperin avukatlarının FIFA’ya yaptırım talebinde bulunmasıyla ceza alacak. Duric’e borç ödenemez, avukatları da başvuru yaparsa FIFA ilk toplantısında yeşil kırmızılıların 6 puanını silecek. Karşıyaka, yeni sezona eksi 6 puanla başlayacak. Duric, 2015-16 sezonunun ilk yarısında kulüpte forma giymişti. Daha önce Okan Şahingöz’ün bonservisi, Kahe, Banahene, Makukula, Ofoedu, Shukuruv, Kovalchuk, Juninho, Fall ve Kvesic’in alacak dosyalarını taraftarların kampanyası, Mesut Sancak ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve yönetimin çabalarıyla kapatıp puan silme ve küme düşürme tehlikelerini son anda önlemişti.

Haberin Devamı

Gözler tarihte

Karşıyaka 20-28 Temmuz’da Antalya’da oynanacağı açıklanan Play Off maçlarının tarihinin netleşmesini bekliyor. Tarih ve statlar net olmadığı için henüz otel rezervasyonu yaptırılmadı.