Ege Kaf Kaf mutlu dönüyor

Kaf Kaf mutlu dönüyor

19.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını 15 günlük Afyonkarahisar kampıyla tamamlayan Karşıyaka, İzmir’e moralli dönüyor. Sezona hazır olduklarını belirten Teknik Direktör Ufuk İskender, “Her şeyin doğru işlediği bir kamp süreci geçirdik. Kazanımlarımız ortada. Taraftarımız, hazır bir Karşıyaka izleyecek” dedi.

Kaf Kaf mutlu dönüyor

İlk etap çalışmalarını Çiğli Selçuk Yaşar tesislerinde oynadığı 4 özel maçta 1 galibiyet 3 mağlubiyet alarak tamamlayan yeşil kırmızılılar, sezon önü hazırlıkları için gittiği Afyon kampını da 7 hazırlık maçı ile tamamladı. Çoğunluğunu genç futbolcuların oluşturduğu takım ile lige hazırlanan Karşıyaka’da Teknik Direktör Ufuk İskender, “ Takımımız güzel ve verimli bir kamp süreci geçirdi. Sakatlık ve aksilik olmadan kampımızı en verimli şekilde geçirdik. Sezon önü hazırlıklarımız devam edecek” dedi.

Haberin Devamı

‘Başarı trendi yakaladık’

Afyon kampında çıktığı son maçta Edirnespor’u 4-3 mağlup eden Kaf Kaf, Muğlaspor’a 2-1, Salihli Belediyespor’a 2-0 yenilip, Fatsa Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. Kağıthanespor’u 2-0 , Körfezspor ve Serik Belediyespor’u 1-0’ lık skorlarla mağlup etti. 7 hazırlık maçında 4 galibiyet, 2 yenilgi, 1 beraberlik alan yeşil kırmızılı ekip kampı bu skorlarla tamamladı. Sabah idmanının ardından kampı noktalayıp İzmir’e dönecek olan ekipte İskender, “Çok yoğun tempo içeren bir kamp süreci geçirdik. Başarı trendi yakaladık. Bu trendi ligde de sürdürmek istiyoruz. Bu güzel süreci ve sonucunda gelen başarıyı bize sağlayan herkese müteşekkirim. Büyük Karşıyaka ailesini en iyi yere getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. l Samet Adilak MİLLİYET