Ege Kaf Kaf rakip arıyor

Kaf Kaf rakip arıyor

28.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka yeni sezon çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdürürken, yeşil kırmızılılar özel maçlar için rakip aramaya başladı.

Kaf Kaf rakip arıyor

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka yeni sezon çalışmalarını Afyonkarahisar’da sürdürürken, yeşil kırmızılılar özel maçlar için rakip aramaya başladı. Toplam 4 hazırlık karşılaşması yapmayı planlayan Kaf Kaf, 29 Temmuz’da Türkmenistan temsilcisi Şagadam ile 31 Temmuz’da ise 3. Lig’in yeni temsilcisi Somaspor ile özel maç yapacak. Ancak 2 ve 5 Ağsutos’ta Afyonkarahisar’da maç yapmayı düşünen teknik ekip henüz rakip bulamadı.

Haberin Devamı

‘Rekabet üst seviyede’

Teknik Direktörü Mesut Toros, “İlk etabımızdaki istek ve hırs Afyonkarahisar kampında da devam ediyor. Alt yapımızdan aldığımız gençlerimizde kısa sürede takıma uyum sağladı. Gençlerin arzusuyla takım içindeki rekabet daha da üst seviye çıktı. Lige kadar en hazır hale gelmek için programladığımız doğrultuda sorunsuz bir şekilde çalışıyoruz. Kampta 4 hazırlık maçı yapmak istiyoruz. 2 rakibimiz belli, diğer 2 rakibimizi ise arıyoruz” dedi. Yeşil kırmızılılar 7 Temmuz’da da 47. Folkart TSYD Ege Dostluk Kupası’nda ise 1. Lig’in yeni ekibi Menemenspor’la kozlarını paylaşacak.