Ege Kaf Kaf’ta temizlik

Kaf Kaf’ta temizlik

25.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Karşıyaka, son 10 yıl içinde aidatlarını ödemeyen 1468 üyesini uyarma kararı aldı. Bunların içinde eski bakan, belediye başkanı, futbolcu, gazeteci, teknik direktör ve Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz da var

Kaf Kaf’ta temizlik

Karşıyaka yönetimi, tüzüğün 16. maddesi gereği üye aidatlarını son 10 yıllık süreçte yatırmayan üyelerin borçlarını ödemesi konusunda uyarma kararı aldı.
Kulüpten geçilen yazılı açıklamada, en geç 31.03.2010 tarihine kadar üyelik aidatlarını ödemeyenlerin, tüzüğün 16. maddesi gereği Sicil Kurulu tarafından üyelik kaydının geçici olarak kapatılacağı kararı verileceği ve 106. maddesi gereği ihtaren duyurulacağı yazıldı.

1468 üye aidatı yatırmadı
Yeşil kırmızılı yönetim, üyelik aidatını ödemeyenlerin 11.11.2009 tarihinde belirlendiğini ve bu tarihten sonra borçlarını yatıranların ihtarı dikkate almamalarını açıkladı. Üç bine yakın üyesi olan ve son on yılda aidatını yatırmayan 1468 Karşıyaka üyesi içinde kimler var. Eski bakandan, eski belediye başkanına, eski futbolcusundan, gazetecisine kadar bir çok ünlü ismin yer aldığı listede en çok dikkat çeken isim ise hala Altay Kulübü Başkanı olan Niyazi Konuşmaz da bulunuyor.
Üye aidatını ödemeyenler arasında şu isimler bulunuyor: Eski Bakan Işın Çelebi, Karşıyaka eski Belediye Başkanı Kemal Baysak, Gazeteci Öcal Uluç, İzmir’i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, Fenerbahçe ve KSKli eski futbolcu Ogün Altıparmak, Basketbol eski Şube Başkanı Ateş Özerk, Basketbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Atakan Karakaplan, Kültürpark Tenis Kulübü Başkanı Osman Savran, Gode Cengiz’in kızı Gamze Kocatoros, gazeteci Meriç Köyatası, eski futbolcu Rıza Tuyuran, eski antrenör Hüseyin Hamamcı.

82 kişi istifa etti
Kongre tarafından görevlendirilen Sicil Kurulu Başkanı Secder Akıncı, “Yaklaşık üç, üç buçuk aydır süren bir çalışma yaptık. Aidatlarını yatırmayan üyeleri tespit etmek için her toplantıda en az 4 saatlik mesai harcadık. Bugüne kadar 82 üye istifa etti, 130 tanesi ise vefat nedeniyle üyeliği düştü. Kulübe üyeliğin sürmesi için yıllık 60 TL para ödenmesi yeterli” dedi.