Ege KAMPIN YILDIZI MEHMET

KAMPIN YILDIZI MEHMET

16.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bucaspor’un ikinci etap kamp çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kendi tesisleri Kaynaklar’da topbaşı yaptıktan sonra, Nevşehir Avanos’a giden Bucaspor’da tempo her geçen gün biraz daha yükseliyor.

KAMPIN YILDIZI MEHMET

Tüm futbolcuların çalışmasından son derece memnun olduğunu vurgulayan Sait Karafırtınalar, keyifli bir kamp dönemi geçirdiklerini, tempolarının oldukça sevindirici olduğunu söyledi. Hiçbir futbolcusunu diğerinden asla ayırmadığını söyleyen Sait Karafırtınalar, sözlerinin ardından genç futbolcusu Mehmet İncebacak’a ayrı bir paragraf açarak, “Futbolcularımızın tempolu ve hırslı oluşları beni mutlu ediyor. Özellikle Mehmet İncebacak’ın göstermiş olduğu perpormans ve hırstan ayrıca çok memnunum.” dedi.

Haberin Devamı

Tek eksik forvet

Avanos kampının 19 Temmuz’da sona ereceğini söyleyen Sait Karafırtınalar, mevcut kadrolarındaki tek eksiğin forvette yaşandığını söyledi. Kampta denedikleri Tunuslu Mahmut Zatara ile Senegalli futbolcunun beklenen performanslarını gösteremediklerini vurgulayan Karafırtınalar, “Mevcut Lig’i kaldıracak 2 deneyimli forveti kadromuza katarsak çok daha etkili oluruz.” diye konuştu.

Yazarlar