Ege Karabağlar’ın yeni gençlik merkezinin adı “Atatürk”

Karabağlar’ın yeni gençlik merkezinin adı “Atatürk”

05.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Karabağlar Belediye Meclisi’nin nisan ayı ilk oturumunda, Uzundere’de yapımına başlanan Gençlik Merkezi’ne “Atatürk” adının verilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda meclis divan katipleri, başkanvekilleri, encümen ve komisyon üyeleri de belirlendi.

Karabağlar’ın yeni gençlik merkezinin adı “Atatürk”

Yaklaşık 30 ay sonra açılışını yapmayı hedefliğimiz merkezin Karabağlar’ın çok önemli bir ihtiyacını karşılayacağını belirten Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımız buradan yararlanacak. Karabağlar’da genç sporcuların yetişmesi; onların ulusal ve uluslararası alanlarda başarıya ulaşmaları için önemli bir işlev görecek. Karabağlar için böylesine önemli ve büyük bir yatırımın, şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum“ dedi. Diğer projelerle ilgili de bilgi veren Başkan Selvitopu, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

Uzundere projeleri

“Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi, Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, Tahsin Yazıcı Semt ve Kültür Merkezi projeleri hızla ilerliyor. Uzundere Mahallesi Meydanı ve çevresinin düzenlenmesi için 13 Nisan’da yapım ihalesine çıkılacak. Uzundere Cemevi Projesi için de Milli Emlak Genel Müdürlüğü’yle görüştüklerini bildirdi. 42 dönümlük alan üzerinde yapılacak Karabağlar Kent Meydanı’yla ilgili de yargı sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz.”