Ege Karşıyaka’da ‘İspanya Düşleri’

Karşıyaka’da ‘İspanya Düşleri’

25.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi, ‘İspanya Düşleri’ içeriğiyle Akdeniz’in yakıcı, tutkulu, dokunaklı, coşkulu ve özgürlükçü şarkılarını yorumlayan kemancı Hasan Niyazi Tura ile piyanist Müge Hendekli’yi konuk edecek.

Karşıyaka’da  ‘İspanya Düşleri’

Keman sanatçısı Hasan Niyazi Tura ile piyanist Müge Hendekli, 31 Ekim Çarşamba günü saat 20.30’da Karşıyaka Opera ve Tiyatro Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Rengarenk Resim Atölyesi sergide

Denizli’de Rengareng Resim Atölyesi öğrenci ve kursiyerlerinin hazırladığı resimler, Turan Bahadır Resim Galerisi’nde sergilenmeye başlandı. Rengareng Resim Atölyesi öğrencileri ve kursiyerlerinin karakalem ve yağlı boya resimlerinden oluşan serginin açılışı Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Ök tarafından yapıldı.

RAMAZAN ÇETİN Denizli DHA

Yargı ve iş dünyası açılışta buluştu

İzmir Barosu’na kayıtlı Avukat Hayriye Değirmenci’nin yeni ofis açılışında yargı ve iş dünyasını biraraya geldi. Avukatlığın yanı sıra bir çok ünlü sanatçı ve şirketin Marka ve Patent vekilliğini yapan Hayriye Değirmenci’nin ofis açılış kurdelesini TOBB il temsilcisi ve eski Ticaret Odası Meclis Başkanı Necip Kalkan, Haz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abit Yeşilkaya, Fizik Öğretmeni Sürec Diker kesti.

Haberin Devamı

BAHRİ KARATAŞ İzmir DHA