Ege Karşıyaka’da sokak çalışmaları sürüyor

Karşıyaka’da sokak çalışmaları sürüyor

26.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Karşıyaka’da bozuk ve bakımsız yolların yenilenmesine yönelik sürdürülen çalışmalar Bahriye Üçok Mahallesi’nde ilerliyor.

Karşıyaka’da sokak çalışmaları sürüyor


Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde ekim ayında başlayan yol çalışmalarında 1824-1769-1854-1822-1825 ve 1763/2 sokaklara kilit parke döşenerek, yepyeni bir görünüme kavuşturuldu. Karşıyakalılara yakışır sokaklar için kolları sıvadıklarını belirten Belediye Başkanı Cevat Durak, “İlçemizin sokaklarını hem yayalar, hem de araçlar için daha çağdaş bir hale getirmek için çalışıyoruz. Su baskınları yaşayan sokaklara öncelik veriyoruz. Bahriye Üçok Mahallesi, bunların başında geliyor” dedi.

Haberin Devamı

Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi açıldı

Ödemiş’te uzun süredir çalışmaları devam eden Yıldız Kent Arşivi ve Müzesi yapılan bir törenle açıldı. Törene, eski bakanlardan Alev Coşkun, Suat Çağlayan, Kaymakam Abdurrahman Koçoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdulaziz Ediz, Belediye Başkanı CHP’li Bekir Keskin, eski belediye başkanları Mahmut Badem ve Mehmet Eriş, Konak Belediye eski Başkanı Muzaffer Tunçağ, Müze Müdürü Prof. Dr. Engin Berber, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, Berberler ve Kuaförler Federasyon Başkanı Bayram Karakaş, ve davetliler katıldı. Konuklar daha sonra müzeyi gezerek Belediye Başkanı Keskin’den detaylı bilgiler aldı. YÜKSEL BALCI ÖDEMİŞ DHA

Haberin Devamı

Kedi ve köpekler tek tek aşılanıyor

Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçe sınırları içinde bulunan kedi ve köpekler için aşı kampanyası başlattı. Kampanyada, sahipli ve sahipsiz tüm kedi ve köpeklere kuduz aşısı yapılacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 1 Mart-30 Nisan 2012 arasında, muhtarlık binaları yanında, aşılama çalışmalarını gerçekleştirecek. Sokakta yaşayan kedi ve köpeklerinin yanı sıra vatandaşların getirdiği hayvanları da aşılayacak ekipler, sahiplerine karne vererek, kayıt altına alacak.
İZMİR DHA

Bayındır, 10 saat susuz bırakılacak

Bayındır’da 28 Şubat Salı günü 10 saatlik su kesintisi gerçekleşeceği uyarısı yapıldı. İZSU Genel Müdürlüğü, Bayındır ilçesindeki depoların bakım ve onarımı kapsamında, Bayındır merkezde yer alan 600 metreküplük içme suyu deposunun manevra odasında depo değişimi yapılacağını ve bu nedenle 28 Şubat Salı günü saat 10.00’dan saat 20.00’ye kadar (10 saat) ilçeye su verilemeyeceğini duyurdu.
İZMİR Milliyet