Ege Kazanan Defne!

Kazanan Defne!

29.03.2022 - 00:30 | Son Güncellenme:

Işıkdere Ailesi’nin SMA ile mücadele eden minik kızları Defne’nin Dubai’de tedavi olabilmesi için gereken para, elbirliğiyle toplandı.

Kazanan Defne

Bayındırlı SMA savaşçısı Defne Işıkdere için düzenlenen yardım kampanyası tamamlandı. Minik Defne’nin tedavisi için gereken 1 milyon 821 bin 887 dolar toplandı. Yarın Dubai’ye gidecek olan Defne için Bayındır’daki Kani Bey Parkı’nda etkinlik düzenlendi. Programa; Belediye Başkanı Uğur Demirezen, Kaymakam Mehmet Ali Öztürk, İzmir, Bilecik, Datça’dan Defne’ye destek olan gönüllüler ve çok sayıda Bayındırlı katıldı.

Haberin Devamı

Katılımcılara teşekkür eden Başkan Demirezen, “Bir kez daha birlik ve beraberliğin ne olduğunu, inanmanın, başarmanın ne olduğunu hep beraber gösterdiniz. Hepinizden Allah razı olsun. Bu kampanyaya destek veren herkesin biri bin olsun. Gelin bu sinerjiyi hiç kaybetmeyelim Tire’deki yavrumuza, Edremit’teki yavrumuza, Kınık’taki yavrumuza ve ihtiyacı olan herkes için bu iyilik hareketi devam etsin. Defne, Öznur, Murat ve Rüzgar sağ salim gidip gelsin. Hep beraber burada Defne’yle dans ettiğimiz günlerde olur inşallah” diye konuştu.