Ege Kendi markasını yarattı

Kendi markasını yarattı

09.02.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

.

Kendi markasını yarattı

Satışların adresinden ve dizayn butiklerde gerçekleşeceğini belirten Sezin Sivri, “Ürün tanıtımımıza önce İzmir ile başladık. Fakat Türkiye genelinde belirli şehirlere de giderek, davetiye ile özel müşterilere ulaştıktan sonra, kişiye özel sunumlar yaparak satışlar planlıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Personele teşekkür gecesi
Swissotel Grand Efes Oteli çalışanları, yoğun ve başarılı geçen bir yılın ardından, geleneksel hale gelen personel partisinde aileleriyle birlikte eğlendi. Parti, birbirinden güzel canlı müzik ve dans performanslarıyla renkli görüntülere sahne oldu. Genel Müdür Rıza Elibol, tüm personeline 2010 yılı boyunca işlerine gösterdikleri titizliklerinden dolayı teşekkür etti. Balili terapistlerin özel Bali dansını izleyen personel, DJ Erbil’in performansı ve fasılla coştu.

Haybeden Gerçeküstü Aşk, ayakta alkışlandı
Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı “Haybeden Gerçeküstü Konuşmalar” adlı kitaptan uyarlanan “Haybeden Gerçeküstü Aşk” isimli iki kişilik oyun, Gaziemir Belediyesi Tiyatro Grubu tarafından sahneye konuldu. Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde amatör tiyatro topluluğu oyuncularından Mustafa Seyhan Kurağ ile İrem Demirezen, iki kişilik oyunda gösterdikleri performansla uzun süre ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

Akın, hem güldürdü hem düşündürdü
Şair, yazar Sunay Akın “Söz Gösterisi” adını verdiği tek kişilik gösterisiyle Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merke-zi’nde İzmirlilerle buluştu. Konak Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen gösteri sırasında salon tamamen doldu. Sunay Akın, gösterisinde güldürmenin yanı sıra İzmirli sevenlerine zaman zaman duygusal anlar da yaşattı.

Horasan’ın Çarpışma Serisi’ni kaçırmayın
Yurtiçi ve yurtdışında özel koleksiyon ve müzelerde eserleri bulunan dünyaca ünlü ressam Mustafa Horasan’ın eserleri İzmir’de. Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi’nde açılan sergiye sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Horasan, 2009-2010 yıllarına ait ve “Çarpışma Serisi” olarak adlandırdığı boya işlerini İzmirlilerle buluşturmaktan mutlu olduğunu söyledi. Sergi 26 Şubat’a kadar gezilebilecek.

Berkay’dan “Taburcu” ile İzmir çıkarması
“Taburcu” isimli albümüyle müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan İzmirli şarkıcı Berkay, memleketinde hemşehrileriyle hasret giderdi. Mischka Live’de sahne alan genç popçu, albümündeki şarkıların yanı sıra sevilen parçaları da sevenleri için seslendirdi. Mischka Live’de sabahın ilk saatlerine kadar süren konserde yakışıklı popçu Berkay, sahne performansı ve danslarıyla da dikkat çekti.

Haberin Devamı

Dr. Gani Pekşen’in ikinci albümü geliyor
Ege Üniver-sitesi Devlet Türk Musikisi Konser-vatuvarı Öğretim Görevlisi Dr. Gani Pekşen ikinci albümünü çıkarıyor. Arif Sağ Müzik Stüdyoları’nda kaydı yapılacak albümün müzik yönetmenliğini bağlama ustası Erdal Erzincan üstlenecek. Albümde teknolojik hiçbir aygıt ve altyapının kullanılmayacağı belirtildi.