Ege ‘Kent ekonomisi ilk 10’a girecek’

‘Kent ekonomisi ilk 10’a girecek’

20.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yılmaz “Kenti 2023 vizyonuna taşıyacak projeler hazırladık” dedi

‘Kent ekonomisi ilk 10’a girecek’

AK Parti’nin, Balıkesir’in 20 ilçesindeki belediye başkan adayları, Kurtdereli Spor Salonu’nda yapılan törende Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz tarafından açıklandı. Törene eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte katılan AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, derslerine çalıştıklarını ve halktan geçer not alacaklarını söyledi. Balıkesir’in bugün ekonomik açıdan Türkiye’nin 16’ncı şehri olduğunu hatırlatan Yılmaz, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Büyük sorumluluk

“Hedefimiz ilk 10, Balıkesir’in etini, peynirini, tatlısını, termalini, yağlı güreşlerini, zanaatını, masmavi denizini, yemyeşil doğasını markalaştıracağız. Hemşerilerimizn sorumluluğunu omuzlarımızda hissediyoruz. Çocuklarımıza daha iyi bir hayat hazırlamayı asli görevimiz olarak görüyoruz. Aday gösterilen dava arkadaşlarımı ve MHP’li kardeşlerimi, Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarını tebrik ediyorum. Size söz veriyorum. Balıkesir’i hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Balıkesir’i hep birlikte yöneteceğiz.”

Gönül belediyeciliği

Sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevre dostu belediyecilik, katılımcı belediyecilik, insanı en yüce değer olarak gören belediyecilik ve gönül belediyeciliği yapacaklarını sözlerine ekleyen Yılmaz, “Balıkesir’i hak ettiği yere, cazibe merkezi haline getirmeye var mısınız? O zaman bir an bile durmak yok, yola devam” dedi.

Haberin Devamı

İŞTE ADAYLAR

ALTIEYLÜL: HASAN AVCI

BANDIRMA: ALP BOSTANCI

BİGADİÇ: İSMAİL AVCU

BURHANİYE: NECDET UYSAL

DURSUNBEY: RAMAZAN BAHÇAVAN

ERDEK: TURHAN GÜN

GÖMEÇ: KAZIM ARSLAN

GÖNEN: ERDİNÇ ODABAŞI

HAVRAN: EMİN ERSOY

İVRİNDİ: YUSUF CENGİZ

KARESİ: DİNÇER ORKAN

KEPSUT: İSMAİL CANKUL

MANYAS: İBRAHİM KOMAN

MARMARA: SÜLEYMAN AKSOY

SAVAŞTEPE: TURHAN ŞİMŞEK

SINDIRGI: EKREM YAVAŞ

SUSURLUK: ŞÜKRÜ GÜR

AYVALIK: NAZMİ BAŞARAN (İTTİFAK)

BALYA: OSMAN KILIÇ (İTTİFAK)

EDREMİT: TUNCAY KILIÇ (İTTİFAK)