Ege Kepenk indiriyor

Kepenk indiriyor

16.06.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

KSK’de tüm kaynaklar futbol takımına tahsis edilirken, geçtiğimiz yıl 1.3 milyon TL’lik yatırıma rağmen hayal kırıklığı yaşanan bayan voleybol takımı S.O.S vermeye başladı

Kepenk indiriyor

Kulüpler transfere başlarken, henüz bütçesi bile oluşturulamayan Karşıyaka Voleybol Şubesi’ni çok zor günler bekliyor. 1 Haziran’a kadar alacakları ödenmediği için ibra vermeyen oyuncular serbest kalma hakkını elde ederken, camiadan, “Madem durum çok kötü, yarışma hakkımızı bu yıl donduralım” sesleri yükselmeye başladı.
DYO’nun fileye sponsor olmasını sağlayan, geçen yıl dışarıdan Şube Sorumlusu unvanıyla çalışırken Başkan Akif Ersezgin’le ters düşerek görevi bırakan Koral Kalpaklıoğlu, camiayı gerçekçi olmaya davet etti.

Kele’de bırakabilir
Selçuk Yaşar’ın torunu Kalpaklıoğlu, “Yıldız oyuncular aldığımız bir sezonda ana yönetim 47 bin TL’lik lige katılım parasını bulamadı. Şu anki durum ise içler acısı. Bahsedilen 700 bin TL’lik bütçeyle yola çıkılırsa banko küme düşeriz. Yönetim dürüstçe çıkıp, ‘Bu işi yapamıyoruz. Yarışma haklarımızı donduralım’ demeli” dedi.
Kalpaklıoğlu’nun istifası üzerine geçen sezon bayrağı devralan Ufuk Kele bütçenin henüz oluşmadığını, şubenin başında kimin geçeceğinin de belli olmadığını belirterek, “Bütçe 1 milyon TL’den az olursa, ben bu işi yapamam. Ligden çekilmek, Avrupa Kupası’ndan çekilmeye benzemez. KSK’ye ihanet olur” dedi.