Ege Keyifli alışveriş

Keyifli alışveriş

23.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Agora Alışveriş Merkezi, ‘Agora Fashion Fest’le eğlenceyi, alışverişi ve modayı birleştirdi. Hem indirim vardı hem de defile, konser ve söyleşi...

Keyifli alışveriş

Etkinlikler, şölen tadındaydı

İZMİR Balçova’daki Agora Alışveriş Merkezi, ‘Agora Fashion Fest’ düzenledi. Eğlence, alışveriş ve modayı bir arada sunmak amaçlandı. Bir günlüğüne gerçekleştirildi. Giyimden ev aksesuvarlarına birbirinden ünlü markaların ürünlerine indirimler yapıldı. Müşteriler ihtiyaçlarını ucuza karşılarken Zafer Çebi ve Jazz Trio konserleriyle keyif dolu dakikalar geçirdi.

Zeynep Tunuslu da konuk oldu

AYRICA saksafon ve perküsyon şovla Mudo Concept Mağazası’nda mini defile de vardı. Mankenler, sonbahar-kış koleksiyonlarındaki kıyafetleri tanıttı. DJ Tet de bu sırada mini konser verdi. Tanınmış modacı Zeynep Tunuslu da konuk oldu. Tunuslu, İzmirlilerle bir saat boyunca sohbet etti, onlara yeni trendler ve renk uyumu konusunda tavsiyelerde bulundu.

Haberin Devamı

Karagöl’den dünya liderlerine mesaj

DİKİLİ Belediyesi ve Doğa Gönülleri Derneği işbirliği yaptı. 350.org, Yedinci Sanat, Küresel Eylem Grubu da destek verdi. Bir grup doğa gönüllüsü, küresel ısınmaya dikkat çekmek için bugün Karadağ-Karagöl’e tırmanacak. Havadaki karbon salınım oranının 350 ppm’ye düşürülmesi amacıyla Karadağ’ın zirvesinden dünya liderlerine mesaj gönderilecek.

500 liraya taşlı tasma

İZMİR’DE bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Pet Show 2010’da yok yok... Sadık dostların yanı sıra onlar için üretilmiş mamalar, her türlü aksesuvarlar da sergileniyor. Bunlardan biri de Almanya’dan ithal, Swarovski taş işlemeli köpek tasmaları... Fiyatı ise 500 TL.

15 bin TL’ye güvercin

FUARDA, Osmanlı padişahları tarafından özel olarak beslenen ve ülke dışından gelen konuklara hediye edilen “Hünkari” güvercinleri de var. İzmir Güvercin Sevenler Derneği Standı’nda sergileniyor. Yetkililer, yetişmiş boydakilerinin fiyatının 15 bin TL olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Umut Kaya, ofisini İstanbul’a taşıyor

İZMİR’DE ve İstanbul’da sıra dışı organizasyonlara imza atan Umut Kaya Model Ajansı, yeni ofisini İstanbul’a taşıyor. Sıra dışı partiler için istenen yüzleri, tecrübeli ekibiyle sağlayan, genç yaşına rağmen başarısıyla dikkat çeken Umut Kaya, “Başarılı grafiğimiz, bizi İstanbul’a taşıdı. Bir İzmirli olarak, Türkiye’nin kültür-sanat-eğlence başkentinde faaliyet göstermek gurur verici” dedi.

Küçüklerin ellerinden hayvan karikatürleri

İZMİR’DE bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Evcil Hayvan Show’da karikatür sergisi açıldı. Küçük çizerler, sevimli dostları ele aldıkları çalışmalarını sergiledi. Onlara eğitim veren karikatürist Mustafa Yıldız, “Geçen yıl iki öğrencim karikatür yarışmasında dereceye girdi. Birçoğunun karikatürleri de gazete ve dergide yer aldı. Kentimizdeki genç yetenekleri bir araya getirip, mizah dergisi çıkarmak için kolları sıvadık” diye konuştu.

Yazarlar