09.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Mersin İdmanyurdu ve İnegölspor maçlarını kayıpsız geçen Bucaspor’da Başkan Ahmet Doğan, antrenmana çıkmayan oyunculara tepki gösterdi. Doğan, “Futbolcularımız, Kocaeli Birlikspor ve Mersin İdmanyurdu galibiyetleri için prim bekliyor. Zaten bu takımları ligde yenmeyen yok. Bu galibiyetler için prim konulmaz. Eyüpspor ve İnegölspor galibiyetlerinde ise prim istemekle haklılar. Çünkü zor rakipleri yendiler. Ancak 2 maçın primi ödenemedi diye idmana çıkmamazlık yapılmaz. Sivasspor’u kupadan elediler diye takıma 7’şer bin TL dağıttım. Kimsenin alacağı bizde kalmaz. O nedenle futbolcularımız birilerinin gazına gelip işlerini aksatmasın” dedi.
Algı yapılıyor
Sosyal medyada yapılan eleştirilere yanıt veren Başkan Doğan, “Devre arasında Göztepe’ye transfer olan Atakan’dan gelen 800 bin TL ve Buca Belediyesi’nin verdiği 300 bin TL’nin boşa gittiğine dair algılar oluşturulmuş. Biz yabancı futbolcuların dosyalarını kapatmak için 12 milyon TL ödedik. Hiç bunu konuşan yok. Halen borç ödüyoruz. Ayrıca kimseden de destek almıyoruz. Bu işler kolay değil. Maalesef tek başımıza kalıyoruz” ifadelerini kullandı.
Tesis de sıkıntılı
Mali sıkıntının yanı sıra Kaynaklar Tesisleri’nde uzun süredir yaşanan sıkıntılar da aşılamadı. Elektriğin borcu ödenmediği için kesik olması nedeniyle futbolcular otelde, altyapı oyuncuları ise apart evlerde kalıyor. Isınma sorunun yaşandığı Kaynaklar’da bu nedenle yemek de çıkmıyor. Mevcut gıdalar ise buz dolapları çalışmayınca bozuldu. Bakımsızlıktan dökülen tesiste antrenman sahalarının demirleri çürüyüp sahaya doğru yan yattı.