Ege Kocaoğlu, siyaset orucuna başlıyor!

Kocaoğlu, siyaset orucuna başlıyor!

03.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, seçim süreci başlayıncaya dek, bıçak kemiğe dayanıncaya kadar susacağını, kimseye cevap vermeyeceğini, sadece belediye çalışmalarında bulunacağını açıkladı

Kocaoğlu, siyaset orucuna başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, seçim süreci başlayıncaya kadar, bıçak kemiğe dayanmazsa, seçime yönelik tartışmalı konularda pasif kalacağını, kimseye cevap vermeyeceğini ve belediye çalışmalarına devam edeceğini açıkladı. Son yıllarda tarım projelerine ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi araç ve gereci 235 bin TL’ye mal olan Buca’daki, “Toprak ve Yaprak Analiz Laboratuvarı”nı hizmete açtı.

Haberin Devamı

İşimizi aksatmayız

Bugünden erken seçim sürecine girmenin yerel yönetimlerin çalışmasında olumsuz etki yaratacağını düşündüğüne dikkat çeken Aziz Kocaoğlu, “Bundan dolayı, işimize bakmayı yeğleyeceğiz. Belediyenin ve benim politikam budur. Seçim sürecinde konuşacağım. Hizmet, daha önemli” dedi. Kocaoğlu, DSİ’den, Tahtalı Havzası’nda damlama sulama şebekesi yapmayı talep ettiklerini, finansmanını da kendilerinin sağlayacağını bildirdiklerini, bu projeyle yüzde 30 tasarruf sağlanacağını anlattıkları ancak teklifin kabul görmediğini söyledi. Bu arada Kocaoğlu, her gün enerjiye zam yapıldığını, bu nedenle ulaşıma zammın kaçınılmaz olduğunu dile getirdi, “Maliyetlere ve artışlara bakıyoruz. Zam oranı ve ne zaman yapılacağı henüz belli değil” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Analiz yaptıGıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ahmet Güldal, Toprak ve Yaprak Analiz Laboratuvarı kurduğu için Büyükşehir Belediyesi’ni kutladı. Gübre kullanımı açısından bu analizlerin çok önemli olduğunu belirten Güldal, laboratuvar analizlerine göre üretimin desteklendiğini belirtti. Kurdele kesiminden sonra Başkan Aziz Kocaoğlu, beyaz önlük giyerek laboratuvarda toprak analizi yaptı.