Ege Konak Tramvayı’nda gece mesaisi

Konak Tramvayı’nda gece mesaisi

23.04.2017 - 04:18 | Son Güncellenme:

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki çalışmalar yarından itibaren saat 23.00-06.00 arasında yapılacak

Konak Tramvayı’nda gece mesaisi

Karşıyaka Tramvayı’nda ön işletme seferlerine başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 24 Nisan Pazartesi gecesinden itibaren Konak Tramvayı hat imalatlarının tamamlandığı Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nın yeni çehresini oluşturacak çalışmalara başlayacak. Pazartesi gecesinden itibaren başlayacak çalışmalar da asfaltlama ve refüj düzenlemeleri yapılacak. İki etap halinde yürütülecek çalışmaların ilk etabı, Mithatpaşa Parkı önünde yapımı devam eden karayolu alt geçidi ile Marina Kavşağı arasındaki bölümü kapsıyor.

Haberin Devamı

Son rötuşlar

Bu kısımda yapılacak asfaltlama çalışmaları vatadaşları ve trafiği olumsuz etkilememesi için 23.00 ve 06.00 arasında yapılacak.

50 günlük çalışma

Asfaltlama çalışması kapsamında, yol seviyesi tramvay hattıyla uyumlu hale getirilecek. Orta refüj düzenlemesi, elektrik hatlarının çekilmesi ve aydınlatma direklerinin dikilmesi gibi bölgenin çehresini değiştirecek çalışmalar 50 gün içerisinde bitmesi planlanıyor. Asfaltlama çalışmalarına daha sonra, Mithatpaşa Parkı önündeki karayolu alt geçidi ile Konak altgeçidi arasındaki bölümde olacak,