Ege Konyalı Jahovıc’ten ‘No Adıs, No 30 poınt’

Konyalı Jahovıc’ten ‘No Adıs, No 30 poınt’

08.02.2018 - 01:00 | Son Güncellenme:

a transfer döneminde Göztepe’den Konyaspor’a transfer olan Makedon golcü Adis Jahovic, eski Teknik Direktörü Tamer Tuna’nın, “Jahovic’i telefonla belki ararız” esprisine, sosyal medya aracılığıyla tepki gösterdi

Konyalı Jahovıc’ten ‘No Adıs, No 30 poınt’

Spor Toto Süper Lig’in devre arası transfer döneminde sarı kırmızılı ekipten, Atiker Konyaspor’a 1,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Konyaspor’un yeni golcü oyuncusu Adis Jahovic, eski Teknik Direktörü Tamer Tuna’nın Trabzonspor mücadelesi sonrasında yapmış olduğu açıklama hakkında paylaşımda bulundu. “Takım, Jahovic’i arar mı?” sorusuna, “Telefonla belki ararız” şeklinde esprili bir yanıt veren Tamer Tuna’ya Jahovic’ten cevap geldi. Adis Jahovic, sosyal medya aracılığı ile Tamer Tuna’ya “Beni aramak zorunda değilsin. Adis olmasaydı 30 puan da olmazdı” dedi. Öte yandan, Adis Jahovic göndermelerine Instagram üzerinden de devam etti.

Haberin Devamı

Ego göndermesi

Story paylaşan Makedon golcü, yaptığı paylaşımlarda, “Takımı veya taraftarları kast etmiyorum herkes kimin için konuştuğumu biliyor. Saygı her zaman egolardan daha önemli olmalı. Egonuzu aşağı çekin” dedi. Öte yandan Süper Lig’de 32 puanla 7. sırada olan Göztepe, defans hattında Tanju, Kadu, Kosanovic, Traore dörtlüsünün birlikte forma giydiği hiçbir maçta gol yemedi. Futbolcular ligde ilk kez 12. haftadaki Bursaspor deplasmanında birlikte görev yaptı. Göztepe o maçtan 0-0 beraberlikle ayrıldı. 4 defans oyuncusunun birlikte son 9 haftada ilk 11’de birlikte forma giydikleri Akhisarspor maçı 2-0, Kardemir Karabük-spor mücadelesi 1-0 kazanıldı. Trabzonspor deplasmanından ise golsüz beraberlikle ayrıldı. Bu periyotta 5 maçta ise Traore, Kadu gibi isimlerin sakatlık problemleri nedeniyle dörtlü bozuldu. Sarı kırmızılı ekip, o maçları 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2 yenilgiyle geçti.