Ege KSK, ANTEP’TEN İSTEDİĞİNİ ALDI

KSK, ANTEP’TEN İSTEDİĞİNİ ALDI

16.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantep BŞB karşısında zaman zaman savunmaya çekilen, yeri geldiğinde rakip kaleyi yoklayan Karşıyaka, hamlelerini doğru yaptı ve bir puanı kaptı

KSK, ANTEP’TEN İSTEDİĞİNİ ALDI

Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Sürekli yağan yağmurun ağırlaştırdığı zeminde oynanan karşılaşmada futbolcular birbirinden çok sahayla mücadele etti. İlk yarım saatte etkili olan taraf ev sahibi ekipti. İlerleyen dakikalarda hücumu daha çok düşünen taraf olan Karşıyaka, özellikle son 20 dakikada önemli fırsatları değerlendiremedi ve galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Pozisyon var, gol yok
Maçın 24. dakikasında Eren ceza alanı içinden vurdu, top kaleci Bülent’te kaldı. 30. dakikada Gaziantep’in Kenan ile kullandığı korner atışında altıpasta oluşan karambolde, Ahmet Burak tehlikeyi çizgiden çıkardı. İlk yarının son 10 dakikasında Karşıyaka rakip kaleye yüklenmeye başladı. KSK, 38. dakikada arka arkaya kazandığı üç korner atışından da sonuç alamadı. 44. dakikada Cihan Yılmaz, rakibinden söktüğü topla ceza alanına girdi, çaprazdan sert vurdu ancak top az farkla direğin dibinden dışarı çıktı. Karşıyaka ikinci yarıya daha iyi başladı. 66. dakika içerisinde önce Özgürcan, ardından Erhan Şentürk, ellerine geçen fırsatları değerlendiremedi. 67. dakikada ise bu kez Gaziantep BŞB net bir pozisyon buldu, altıpasta Serdar, müsait durumda topu auta attı. Geri kalan dakikalarda sonucu değiştirecek pozisyonlar olmayınca, karşılaşma başladığı skorla 0-0 sona erdi.

Haberin Devamı

Yeni transferlerden üçü ilk 11’e girdi

* Gaziantep’te iki gündür süren yağmur, maçtan bir saat önce hızını artırınca, saha adeta pirinç tarlasına döndü. Yağmur maç boyunca aralıksız devam etti. Top kontrolünün zor olduğu zeminde, futbolcular sıkıntılı anlar yaşadı.
* Karşıyaka’da sarı kart cezalısı Şaban takımdaki yerini alamazken, ara transferde kadrosuna kattığı Mahmut Boz, Fatih Şen ve Cihan Yılmaz ilk 11’de forma giydi. Mutlu Kızıltan ve Ogbonnaya ise yedek kulübesinde yer aldı. Samsunspor’dan kiralanan Bülent ise forma giymedi.
* Yağmurlu hava tribünleri de olumsuz şekilde etkiledi. Karşılaşmayı toplam 500 kadar seyirci izledi. Karşıyaka’yı destekleyen 100 kişilik bir grup vardı.
* İki takımın Bank Asya 1. Ligi’nde bundan önce yaptığı 7 karşılaşmanın 5’ini Gaziantep BŞB, kazandı, 2 maçta beraberlikle sonuçlanmıştı.