Ege KSK telafi edecek

KSK telafi edecek

09.04.2010 - 01:31 | Son Güncellenme:

Karşıyaka Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Şekerci, pazar günü Mersin’i deplasmanda yenip stresten kurtulmak istediklerini söyledi.

KSK telafi edecek

Dört haftadır kazanamayan futbolcuların psikolojik olarak etkilendiğini belirten Şekerci, “ Mersin maçı bizim için telafisi olmayan bir karşılaşma değil ama yenecek güçteyiz. Bu takım ilk altıya öyle ya da böyle kalır. Ancak ekibimizin arka arkaya galibiyetler alıp Play-Off’a rahat kafayla gitmesini istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

‘Sağlam’ rakip oldu
Altınordu’nun, Buca İlçe Stadı’nda yarın konuk edeceği Ispartaspor’un dümenine bir süre önce İzmirspor’dan ayrılan Aziz Sağlam geçti. İzmirli teknik patronla sezon sonuna kadar sözleşme imzaladıklarını belirten Ispartaspor Başkanı Remzi Erdoğan, “Sağlam, grubumuzu ve takımımızdaki oyuncuları iyi tanıyor” dedi.

Torbalı sınavlarda
Üçüncü Lig Yükselme Grubu’nda art arda aldığı başarılı sonuçlarla zirve yarışına ortak olan Torbalıspor’u çifte sınav heyecanı sardı. Yarın deplasmanda Keçiören ’e konuk olacak kırmızı-beyazlı ekipte Muammer, Hasan, Salih, Metin, Gökhan Aydaş, Tayfur Emre, Celal, Serkan ve Erkan maçtan sonra İzmir’e dönüp, pazar günü Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na girecek. Futbolcuların sınavları nedeniyle karşılaşma cumartesi gününe alındı.

Haberin Devamı

Göz Göz stres attı
Yoğun bir, antrenman, kamp ve maç trafiği yaşayan Göztepe Mavi Yeşil Restaurant’ta stres attı. Telekom maçı öncesi, kulüp personeli, futbolcular, teknik ve idari kadronun katılımı ile gerçekleştirilen gecede Başkan Vekili Serdar Samur, “ Bu gece, 17 Mayıs’ta Bank Asya’ya çıkışımızın provasıdır. Hepinize güveniyorum. Ve o mutluluğu camiamıza yaşatacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Hacettepe-Gelişim
Basketbol Erkekler 2. Ligi Play-Off ilk turunda İTÜ’yü iki kez yenerek eleyen Gelişim Koleji, ikinci tur ilk maçında Hacettepe’yle bugün deplasmanda oynayacak. Sıhhiye Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın başlama düdüğü saat 17.45’te çalacak. İzmir temsilcisi, İsmail Keser-Orkun Yurtdaş ikilisi yöneteceği sınava tam kadro çıkacak. Antrenör Cüneyt Kendirci ilk maçı kazanıp İzmir’e avantajlı dönmek istediklerini söyledi.