Ege KSK'ye bahar geldi

KSK'ye bahar geldi

08.09.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Performansı merakla beklenen futbol takımının ilk iki maçta 4 puan alması divan ile yönetim arasındaki buzları eritti, taraftarlarla yöneticileri barıştırdı

KSKye bahar geldi

Karşıyaka’da son haftalarda yaşanan olumlu gelişmeler, sezon öncesi asılan yüzleri biraz olsun güldürdü. Güçlükle oluşturulan ve performansı merakla beklenen futbol takımının ilk iki maçta 4 puan almasıyla umutlanan camiada, divan ile yönetim arasında toplantı kriziyle oluşan buzlar da eridi. Divan Kurulu Yönetimi, önceki akşam antrenmanı ziyaret ederek takıma baklava ziyafeti çekti, ardından Başkan Cihan Büyükoral’la da bir araya gelip sohbet ederek, birlik mesaj verdi. Ziyaret eden yöneticilerle uzun uzun sohbet eden Başkan Büyükoral’ın keyifli olması ise gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Prim dopingi
30 Ağustos’ta dağıtılması gereken peşinatların bir kısmı ile Şanlıurfa galibiyetinin primlerini Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ, Altyapı Başkanı İbrahim Yıldız ve Yönetici Volkan Sintaç’ın katkılarıyla ödeyen yönetim, futbolculara moral yüklemesi yaptı. Büyük bir telekominikasyon firması ile sponsorluk görüşmelerini sürdüren Başkan Cihan Büyükoral’ın, forma reklamı konusunda da önemli adımlar attığı bildirildi.

Büyükoral formülü

KSK’de futbol şubesinin başına kimin geçeceği tartışılırken, Başkan Büyükoral bu görev için formül arayışına girdi. Futbol şubesinin başına geçeceği öne sürülen Volkan Sintaç’a yönetimden gelebilecek tepkilere önlem olarak devreye girmeye hazırlanan Büyükoral, “Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı görevinin başında. Bana bağlı olarak futbol şubesiyle ilgilenecek, Hamamcı ve teknik heyetle uyumlu çalışacak bir veya iki yönetici de ekibin içinde olabilir. Kulübe odaklandım. Tüm şubelerle ilgileneceğim” dedi.

Haberin Devamı

Makukula kadroya alınacak

Kaf Kaf, milli maçlar nedeniyle liglere verilen aradan yararlanarak bugün Akhisar Bld ile hazırlık karşılaşması yapacak. Akhisar Belediye Stadı’nda saat 17.30’da başlayacak maçta Karşıyaka’nın yeni transferi Ariza Makukula da forma giyecek. Ligde az süre alan isimlere şans vereceğini belirten Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Makukula’nın eksikleri var ama az da olsa görev alacak. İlk 18’de kendisine yer vereceğim” diye konuştu.