Ege ‘Kültürümüzü diri tutuyoruz’

‘Kültürümüzü diri tutuyoruz’

04.07.2018 - 01:50 | Son Güncellenme:

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 3. Zahman Köyü Şenliği’ne katıldı Yörük Beyliği yeleğini giydi, “Olmaz denilenleri yaptık. Değerlerimizi yaşatmak adına aynı hızla yolumuza devam edeceğiz” vurgusunu yaptı

‘Kültürümüzü diri tutuyoruz’

Uşak Belediyesi ve Zahman Köyü Sosyal Etkinlikler Derneği ortaklığında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Zahman Köyü Bahar Şenliği coşkulu sahne performanslarına ev sahipliği yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı şenliğin Yörük Beyi ise Belediye Başkanı Nurullah Cahan oldu. Öğle saatlerinde başlayan ve çeşitli yarışmaların gerçekleştirildiği renkli şenliğe Başkan Nurullah Cahan’ın yanı sıra AK Parti Uşak Milletvekilleri Mehmet Altay ve İsmail Güneş de katıldı. Ankaralı Ayşe Dinçer, İlker Aydın ve orkestrası, Betül Baki, Güneş Şimiek ve Doğukan Alsay performanslarıyla programa renk kattı ayrıca mehteran ve cirit gösterileri beğeniyle izlendi.

Haberin Devamı

‘Beyimizden memnunuz’

Belediye sponsorluğunda hayata geçirilen şenliğin üç yıldır güzel görüntülere sahne olduğunu ifade eden Başkan Cahan, “Sizlerle birlikte burada olmaktan, neşemizi paylaşmaktan son derece memnunuz. Bu güne kadar ilimizi güzelleştirdik ve olmaz denilenleri yaptık. Bunun yanında da sosyal ve kültürel etkinliklerimizi güçlendirdik. Bunların hepsi sizler içindi. Kültürümüzü yaşatmak ve değerlerimizi diri tutmak adına, birlik ve beraberliğimizi daim kılmak adına aynı hızla yolumuza devam edeceğiz” dedi. Daha sonra Yörük Beyliğini üstlenen Başkan Cahan’a beylik yeleği Zahman Köyü Sosyal Etkinlikler Derneği Başkanı Özay Şahin tarafından giydirildi.

Şahin, “Biz Yörük beyimizden memnunuz” diyerek Başkan Cahan’ı 4. Yörük Şenliği’nde de yeniden bey olarak görmek istediklerini ifade etti.