Ege Kupa Serhat’a yaradı!

Kupa Serhat’a yaradı!

24.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altay’ın Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna devam etmesi, 8 maç ceza alan Serhat Akın’a yaradı.

Kupa  Serhat’a yaradı

Yıldız futbolcunun normal şartlarda 17. haftada Körfez randevusuyla sahalara dönmesi gerekiyor. Ancak kupada Fethiye maçında oynamayan, Erciyes maçında da forma giyemeycek olan Serhat, 15. haftada Gaziosmanpaşa sınavında formasına kavuşacak. Serhat, bu süreçte tedavisini de yaptırdı.

Haberin Devamı

Şeytan’da Mert şoku

SPOR Toto 3. Lig 3. Grup’ta yarın Yozgatspor deplasmanında terleyecek Altıordu’da gribal enfeksiyon geçiren santrfor Mert Özkaptan kadrodan çıkartıldı. Diğer santrforlar Engin ve Tayfur Emre sakat olduğu için geçen pazar Emrespor maçında hasta hasta oynayan, ancak rahatsızlığının devam etmesi yüzünden hafta boyunca antrenmanlara çıkamayan Mert’in yokluğu, teknik heyeti zor durumda bıraktı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu’nun Mert’in yerine Özkan’a görev vereceği öğrenildi. Cezaları biten Murat Cömert ve Furkan Y.Yozgatspor maçında takımdaki yerlerini alabilecekler.

Spora emek verenler ödüllendirildi

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi’nin 13. geleneksel ‘İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır’ anma ve ödül töreninde 34 kişiye, törenle ödülleri verdi. TÜRFAD Başkanı Bahri Vreskala, İzmir sporuna destek verenlere teşekkür etti. Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan da TÜRFAT’ı bu organizasyondan dolayı kutladı. Ünlü televizyoncu Uğur Dündar ve Teknik Direktör Mustafa Denizli’ye onur ödülleri verildi. Dündar’ın ödülünü, kayınpederi Baykal Çayöz aldı. Milliyet Ege’nin iki usta kalemi Muhittin Akbel ve İsmail Özelçinler de basın kategorisinde ödül aldı. Muhteşem gecede spora emek veren toplam 34 kişiye ödül verildi. n ERAY ARPAŞİN DHA

Haberin Devamı

BALIKESİRSPOR KOLTUK AŞKINA

İSKENDERUN DÇ yenilgisiyle 2. Lig Beyaz Grup’ta hem liderlik koltuğundan inen hem de namağlup unvanını yitiren Balıkesirspor bugün Atatürk Stadı’nda konuk edeceği Körfez Futbol Kulübü’nü yenip, maç fazlasıyla da olsa yeniden zirveye çıkmayı hedefliyor. Kırmızı-beyazlı ekipte sakat olan Ali Akburç, sarı kart cezalısı Muhammed Reis yok. Maç, 13.30’da.

NAZİLLİ BLD 4’TE 4 PEŞİNDE

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta son üç maçtan 9 puan çıkararak üçüncü sıraya yükselen Nazilli Belediyespor, bugün deplasmanda tehlikeli bölgeden kurtulma mücadelesi veren Sarıyer’e konuk olacak. Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem İlkay Aydın yönetecek. 4’te 4 yapmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekipte Ali Setirekli ve cezalı Furkan yok.

Haberin Devamı

KAF KAF FİLEDE KOÇ’A MİSAFİR

AROMA Bayanlar Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda 2 galibiyeti, 2 mağlubiyeti bulunan Karşıyaka, bugün deplasmanda 4 maçını da kaybeden son sıradaki Koç İlköğretim Okulu’yla karşı karşıya gelecek. TVF 50. Yıl Spor Salonu’ndaki müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Yaşam Pınarım Karşıyaka ile Işıkkent, 13.00’te Atatürk Voleybol Kompleksi’nde karşılaşacak.