Ege Kuşadası’nda kara kış desteği

Kuşadası’nda kara kış desteği

01.12.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yakacak yardımında bulunmaya başladı. Bu kapsamda ilk olarak 135 ton kömür Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara ulaştırıldı.

Kuşadası’nda kara kış desteği

Hacıfeyzullah ve Davutlar mahallelerinin ardından İkiçeşmelik Mahallesi’nde süren dağıtıma Başkan Ömer Günel de eşlik etti. Yakacak desteğinin devam edeceğini belirten Başkan Günel, “Pandemi ve içinden geçtiğimiz zor süreç nedeniyle ciddi ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlarımız var. Biz Kuşadası Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Onların bu kara kışı ve ekonomik zorlukları en hafif şekilde atlatmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Haberin Devamı

Konseyin yeni başkanı Ünver

Kuşadası Kent Konseyi, seçimli olağan genel kurul toplantısını yaptı. Tek liste halinde gerçekleşen genel kurul toplantısında Kuşadası Kent Konseyi Başkanlığı’na geçen dönemin genel sekreteri Mustafa Ünver seçildi. Açılışta konuşan Başkan Ömer Günel, “Kent konseyleri belediyelerle işbirliği içerisinde çalışırsa kente büyük fayda sağlar. Biz Kuşadası’nda bunu başardık” dedi.