Ege Kuşadası’nda sanat şöleni!

Kuşadası’nda sanat şöleni!

15.10.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

Mehmet Nuri Göçen Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı ile Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Seramik Çalıştayı sona erdi. 5 yabancı ülkeden ve Türkiye’nin birçok bölgesinden sanatçılar, 10 gün boyunca çamura hayat verdi.

Kuşadası’nda sanat şöleni

YUSUF ÇINAR - Mehmet Nuri Göçen Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı ile Kuşadası Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Seramik Çalıştayı, sona erdi. 10 gün boyunca sanatçılar, eserlerine şekil verdi. Seramiğe gönül verenlere, Kuşadası Old Town’da düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Kapanış kokteyline, 21. Dönem Aydın Milletvekili Halit Dikmen, Göçtur Turizm Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Mehmet Nuri Göçen Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Başkanı Naile Göçen Çukurova, küratör M. Tüzüm Kızılcan, Göçtur Turizm Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Sami Çukurova, Yönetim Kurulu Üyesi Bora Çokurova, Pine Bay Otel Genel Müdürü Rena Çukurova, Turizmci Tayfun Güleryüz, Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman N. Özdoğan, ESİAD Başkanı Sibel Zorlu, Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Hürryiet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Deniz Sipahi, iş insanı Hamdi Göçen, gazeteci Yazgülü Aldoğan, Kuşadası Double Tree Genel Müdürü Mehmet Emin Kocaailer, sanatçılar ve davetliler katıldı.

Haberin Devamı

Kuşadası’nda sanat şöleni

 Göçen Ailesi’ne teşekkür

Kızılcan, “Biz sanatçıları bir araya getirip, güzel bir ahenk içinde çalıştıran, her imkanı sunan Göçen Ailesi’ne teşekkür etmek istiyorum. Bizim gücümüz, çok şey yapmaya yetmiyor. Arkamızda inanan ve güvenen bazı kişilerin olması lazım” dedi. Naile Göçen Çukurova da, sanatın ve sanatçının özverili çalışmalarıyla dünyayı güzelleştirdiklerini, barışın sağlanmasında önemli rol aldıklarına inandığını dile getirdi, “Katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” ifadesini kullandı. Gecenin sonunda seramik sanatçılarına ödülleri takdim edildi.