Ege LATİN GRUBA BODRUM YASAK

LATİN GRUBA BODRUM YASAK

07.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum sokaklarında canlı performans sergileyip müzik CD’lerini satan Ekvatorlu grup Latin Amerika rüzgarı estirdi.

LATİN GRUBA BODRUM YASAK

Yaklaşık bir saat süren performansa izin alınmadığı gerekçesiyle zabıta ekipleri müdahale etti. Ekvator’dan iki hafta önce İstanbul’a ardından üç günlüğüne Bodrum’a gelen ve etnik müzik aletleriyle yöresel müzik yapan ‘Cantos Danzas İndos Amerikanos Sayri Nan Grubu’nun üç üyesi coşturdu.

Haberin Devamı

Nikah masasında ilk nikah kıyıldı

İzmir’de, Konak Belediyesi tarafından, romantik şarkıların ünlü sesi Ümit Besen’in adı verilen, Güzelyalı Kültür Merkezi’ndeki nikah dairesi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa katılan Ümit Besen, “İsmimin bir nikah salonuna verilmesi beni çok onurlandırdı” dedi.

İZMİR DHA

Ceren Olcayto ALAÇATI’YI TURLADI

Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle üne kavuşan İzmirli oyuncu Ceren Olcayto tatil için Çeşme’ye geldi. Yoğun geçen dizi sezonun ardından yorgunluk atmak için Çeşme’yi tercih eden oyuncu Alaçatı’da gezdikten sonra arkadaşlarıyla buluştu. Gündüzleri denize girip güneşlenen oyuncu akşamları da fırsat buldukça gezmeyi tercih ediyor. Oyuncu tatiline devam edecek.

GO heyecanı başlıyor

Haberin Devamı

Tüm dünyada milyonlarca meraklısı bulunan strateji oyunu “go” Türkiye’de de giderek yaygınlaşırken 7. İzmir Turnuvası, 14 Temmuz’da başlıyor.

İzmir DHA