Ege Mahall Bomonti’de ‘fevkalade’ kampanya

Mahall Bomonti’de ‘fevkalade’ kampanya

23.03.2018 - 01:06 | Son Güncellenme:

Mahall Bomonti İzmir, yüzde 15 peşinat ve faiz avantajıyla ofis katları ve rezidanslar için müşterilerine çağrı yapıyor

Mahall Bomonti’de ‘fevkalade’ kampanya

Türkerler Holding, gayrimenkul projelerinde güçlü bir kampanya başlattı. Mahall Ankara ve Mahall Bomonti İzmir projelerinde eşzamanlı başlayan kampanyalar çok cazip ödeme fırsatları sunuyor.
‘Fevkalade ofisler ve daireler film gibi ödeme avantajlarıyla’ mottosuyla hazırlanan kampanyada Mahall Bomonti İzmir yüzde 15 peşinat ve 7 yıl yüzde 0 faiz avantajı sunuyor. Mahall Bomonti İzmir Projesi, uluslararası standartlarda ofis katları, rezidanslar, dünya markası eğlence ve alışveriş markalarından oluşan meydanı, müze, opera ve tiyatro salonu, sinemaları, tüm körfeze hâkim seyir terası, şık restoran ve kafelerden oluşacak.

Haberin Devamı

Ankara’da da var

Proje, özgün konseptiyle İzmir’de birçok ilki bir arada sunacak. Divan Residence ayrıcalığıyla hizmet verilecek. Özel consierge, resepsiyon, güvenlik ve temizlik hizmetleri, açık ve kapalı havuz avantajlarıyla İzmirlileri hayal ettikleri yaşamla buluşturacak. İnşaatı tamamlanan ve yaşamın başladığı Mahall Ankara projesinde ise, “Ne acelesi var sonra ödersin” mottosuyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkânlar sunuluyor. Mahall Ankara’dan ev ve ofis almak isteyenler dilediği kadar peşinatla hemen taşınıp 1 yıl sonra ödemelere başlayabilecek.