Ege Manisa BŞB’den Kırkağaç’a modern tesis

Manisa BŞB’den Kırkağaç’a modern tesis

01.03.2021 - 00:01 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Kırkağaç Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğü kapalı halı saha projesi için çalışmalar sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile birlikte Kırkağaç ilçesine giderek, kapalı halı saha projesi üzerinde incelemelerde bulundu.

Manisa BŞB’den Kırkağaç’a modern tesis

 İnceleme sırasında MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kıykaç da yer aldı. MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Kırkağaç’ta böyle bir projenin eksikliğinin hissedildiğini ifade ederek, “İlçemize Kırkağaç Belediyesi ile ortaklaşa yeni bir tesis ve halı saha kazandırılıyor.

Haberin Devamı

Kafeteryası olacak, üniversitenin yanında olması dolayısıyla da Kırkağaç’a daha faydalı olacağını düşünüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi. İnceleme gezisinde bulunan Kıykaç, “Kırkağaç’ta bu tarz modern bir tesis yoktu. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Kırkağaç’a böyle bir tesis kazandırıldığı için teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu. Topkaya ise, “Bu projenin içinde kapalı bir halı saha var, gençlerin spor aktivitelerini yapabileceği. İçinde soyunma odaları, duşlar ve kafeteryası olacak. İnşallah yaz başında bu projeyi tamamlayarak Kırkağaçlı gençlerin hizmetine sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı. l İZMİR Milliyet