Ege Manisa’ya dev temel haziranda

Manisa’ya dev temel haziranda

06.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski belediye şantiye binasının yerine yapılması planlanan bölge hastanesinin temelinin haziran ayı başında atılacağı açıklandı.

Manisa’ya dev temel haziranda

AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, hastanenin yatak kapasitesinin 400’den 558’e yükseltildiğini söyledi. MHP’li Manisa Belediyesi’nin eski şantiye binasının yerine yapılması planlanan ve Ege Bölgesi’nin ilk bölge hastanesi olma özelliğine sahip Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin temelinin haziran ayı başında atılacağı açıklandı. Solmaz, “Sağlık Bakanlığı bu konuda son kararını verdi. En son pazarlık teklifini ilgili firmaya yaptı. Firmaya 15 günlük süre verildi. Sağlık Bakanlığı ile ilgili yapılan son görüşmelerimizde firmanın teklif ettiği fiyattı biraz kırması istenmiş. Sanırım firma bu isteğe uyarac. Hastane yapıldıktan sonra yap-işlet-devret modeli ile 25 yıllığına yüklenici firmaya verilecek” diye konuştu. Hastanenin 130 milyon liraya mal olacağı, inşaatı yapacak firmanın mayıs ayı sonunda şantiyesini kuracağı açıklandı.

Haberin Devamı

Fuar hatıralarını İZFAŞ bekliyor

31 Ağustos 9 Eylül 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İzmir Enternasyonal Fuarı, 81’nci yılında kapılarını yenilenme ve değişim kampanyası ile açmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk olarak İZFAŞ’ın kurumsal veb siteleri yenilendi.
“Sen de Hatırlat, Sen de Anlat” kampanyası ile önümüzdeki fuarlarda, farkındalık yaratacak etkinlikler yapılması planlanıyor. Web sitesinde, isteyenlerin geçmiş fuarlara ait ellerinde bulunan fotoğraf, hatıralık eşya ve benzeri ürünleri, İZFAŞ’a nasıl iletebilecekleri konusunda bilgiler veriliyor. 80 yıla ait olacak ürünler, öncelikle 81.İEF’de sergilenecek. Bu sayede 81.İzmir Enternasyonal Fuarı ile Türkiye’nin ilk Fuarcılık Müzesi ve Belleği için de ilk adım atılmış olacak. Genel Müdür V. Mehmet Şakir Örs İEF için yenileme ve değişim kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

İzmirgaz abonesi 35 kişi ödülleri paylaştı

İzmirgaz’ın “Isıtan kampanya” sloganı ile başlattığı çekiliş kampanyasının talihlileri belli oldu.
Milli Piyango İdaresi denetiminde ve noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda 35 şanslı abone çeşitli hediyelerin sahipleri oldu. 1 Şubat - 28 Nisan tarihleri arasında doğalgaz abonelik işlemlerini yaptıranların katılmaya hak kazandığı kampanyanın çekilişi İzmirgaz Genel Müdürlük binasında gerçekleştirildi. İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, Konak Milli Piyango Şube Müdürlüğü’nden Kurtuluş Höbek ve İzmir Onbirinci Noter Başkatibi Atilla Karadağ’ın katıldığı çekilişte 15 adet kombi, 10 adet bin metreküp doğalgaz ve 10 adet Çanakkale Otel’de tatil için 35 asil ve 35 yedek talihli belirlendi. Asil talihliler 22 Mayıs 2012 Salı günü mesai bitimine kadar İzmirgaz Genel Müdürlük binasına gelerek hediyelerini alabilecekler. Tataş, ilginin kendilerini sevindirdiğini belirtti.
İZMİR DHA