Ege Manisa’dan kamyon dolusu mutluluk

Manisa’dan kamyon dolusu mutluluk

28.02.2023 - 00:05 | Son Güncellenme:

11 ili etkileyen depremin ardından hem afet bölgesi hem de depremzedeler için seferber olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde kurulan çadır kentte oluşturulan kreş için oyuncak, eğitim seti ile bot ve mont gibi giyim malzemelerinin yer aldığı yardım kamyonu gönderdi.

Manisa’dan kamyon dolusu mutluluk

Kamyonu ve bölgeye gidecek olan personelleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy uğurladı. Aksoy, “Sosyal medya üzerinden Başkanımız Cengiz Ergün’e Osmaniye Bahçe ilçesinde kurulan çadır kentte oluşturulan kreşten bazı talepler geldi. Çocuklar için oyuncak ve top gibi malzemeler istendi. Yaklaşık 3 bin çocuğu mutlu edebilecek bot, ayakkabı, top, eğitim seti, oyuncak gibi eşyalardan oluşan bir hazırlık yaptık. İnşallah bir nebze yaralarını sarabilirsek mutlu olacağız” dedi.

Haberin Devamı

MASKİ, Pazarcık’ta görevde

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, depremlerin ardından görev yeri olan Pazarcık ilçesinde çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Pazarcık’ın kırsal yerleşim yerlerinden Musolar Mahallesi’nde arızalara müdahalede bulundu. Mahallede ana hatta mevcut olan iki boru patlağı tamir edildi.