Ege Menemen hizmetle tanışacak

Menemen hizmetle tanışacak

21.04.2021 - 00:20 | Son Güncellenme:

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’deki temasları kapsamında Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti.

Menemen hizmetle tanışacak

Uzun yıllardır tanıdığı Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın ilçe için şans olduğunu dile getiren Pakdemirli, “Menemen’in AK belediyecilik ile tanışması mutluluk veriyor. Pehlivan, Menemen’in sorunlarını ve projelerini Ankara’ya götürme noktasında bir sorun yaşamayacak. Bu manada bizler de belediyemize pozitif ayrımcılık yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Menemen’de yeni bir atılım dönemi başlattıklarını belirten Pehlivan ise, şöyle konuştu:

Atılım dönemi

“200 bine yaklaşan nüfusu ile İzmir’in en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Menemen, uzun yıllar mahrum kaldığı hizmet ve yatırımlara ihtiyaç duyuyor. AK Parti’nin belediyecilik anlayışının özünde halka hizmet ve şeffaflık var. İlçemizin mevcut kaynaklarını geliştirerek, mevcut ihtiyaçlarını giderebilmek adına sürdürmekte olduğumuz çalışmalara destek sağlayacağınıza yürekten inanıyorum.”

Konuşmaların ardından Bakan Pakdemirli, Yerli ve Milli Çeşitlerin Yaygınlaştırılması Projesi kapsamında Menemenli üreticilere sebze fidanı ve tohumu dağıtımı gerçekleştirdi. Pehlivan, günün anısına Bakan Pakdemirli’ye Menemen’e özgü toprak vazo hediye etti.